Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Στην Πάτρα. Κωμικοτραγική ροζ ιστορία με πολούς πρωταγωνιστές!

Μια κωμικοτραγική ροζ ιστορία που συνέβη στην Πάτρα και είχε απρόσμενο τέλος για τους πρωταγωνιστές...
Ένας κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, η ερωμένη του, ένας αστυνομικός και ο δεύτερος φίλος της όμορφης και καλλίγραμμης κοπέλας, ήταν η πρωταγωνιστές μιας ιστορίας που θα μπορούσε να είναι ταινία στο σινεμά.Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Κόσμος της Πάτρας", όλα συνέβησαν προ ημερών αρχικά στην Αστυνομία. Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν νεαρό ο οποίος μάλιστα ήταν ευκατάστατος, χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Στους διαδρόμους της Αστυνομίας περιφερόταν και η νεαρή φίλη του, η οποία αγωνιούσε για την τύχη του νεαρού και όχι μόνο...
Ένας αστυνομικός είδε την κυρία και της έπιασε κουβέντα. Η νεαρή χωρίς να διστάσει του πρότεινε να πάρει τα κλειδιά του κρατούμενου φίλου της (από το ντουλαπάκι φύλαξης) και να πάνε να ζήσουν τον έρωτά τους στο διαμέρισμά του! Ο αστυνομικός δέχτηκε την πρόταση! Αλλωστε μέχρι να οδηγηθεί ο κρατούμενος στον Εισαγγελέα, είχαν αρκετό χρόνο μπροστά τους.
Όπως αναφέρει το www.dete.gr, αυτό που δεν γνώριζε ο αστυνομικός είναι ότι η νεαρή είχε και δεύτερο εραστή! Ο οποίος, προφανώς, γνώριζε τα "καμώματα" της με τον πλούσιο κρατούμενο, είχε μάθει πού ήταν το σπίτι του, παρακολουθούσε και είχε στήσει καρτέρι...
Η κοπέλα και ο αστυνομικός ανέβηκαν στο διαμέρισμα, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον εραστή, ο οποίος άρχισε να φωνάζει, να βρίζει την κοπέλα και να πετάει πέτρες στην πολυκατοικία. Το "παράνομο" ζευγάρι πίστεψε ότι ο νεαρός θα βαρεθεί και θα φύγει και δεν βγήκαν από το διαμέρισμα. Οι γείτονες όμως είχαν άλλη άποψη και κάλεσαν την Αστυνομία!
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έφθασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης με αποτέλεσμα οι ένστολοι να συλλάβουν την ερωμένη, τον "απατημένο" εραστή και τον συνάδελφό τους!
Κερασάκι στην τούρτα... σε έλεγχο που έγινε στον ¨εραστή", βρέθηκε και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου