Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ανοιχτή συνέντευξη Παπανδρέου μέσω Facebook & Twitter αύριο



Άνοιγμα στους νέους με απευθείας συνομιλία μαζί τους θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου αύριο στις 3 το μεσημέρι. Θα απαντήσει σε ερωτήσεις πολιτών οι οποίες θα του υποβληθούν μέσω Facebook και Twitter.
Οι ερωτήσεις όπως και οι απαντήσεις θα γίνουν ζωντανά ενώ όσοι δεν είναι χρήστες των συγκεκριμένων διαδυκτιακών τόπων θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη μετάδοση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης www.government.gov.gr/live.
Ενδεικτικός της πρόθεσης του Γιώργου Παπανδρέου είναι και ο τίτλος της συνέντευξης: «Οι νέοι και η κρίση. Είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε την Ελλάδα που θέλουμε».
Όσοι θέλουν να υποβάλλουν ερώτηση στον πρωθυπουργό θα πρέπει να το κάνουν μέσα από τα προφίλ του κ. Παπανδρέου στο Facebook και στο Twitter.
Οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να ρωτήσουν τον πρωθυπουργό, γράφοντας την ερώτησή τους στα σχόλια της ιστοσελίδας του πρωθυπουργού ενώ οι χρήστες του Twitter μπορούν από τώρα να απευθύνουν τις δικές τους ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό, προσθέτοντας στην ερώτησή τους το hashtag?#GreekPmLive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου