Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Στην Τελική Ευθεία

Φερφέλη Φανή, Μάκης Ρασσιάς, Βασίλης Κόκκαλης, Λιλίκα Βασιλάκου. Υποψήφιοι Περ.Σύμβουλοι Κεντρικού Τομέα Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΦΕΡΦΕΛΗ ΦΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ



ΦΕΡΦΕΛΗ ΦΑΝΗ

Email: faniferfeli@gmail.com και faniferfeli@yahoo.gr
Μετά από 29 χρόνια συνδικαλιστικής μου δράσης και ενεργού συμμετοχής σε όλους τους αγώνες των εργαζομένων, ευελπιστώ με τη συμμετοχή μου σε ένα ευρύτερο επίπεδο, αυτό της Περιφέρειας Αττικής, να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου στην αντιμετώπιση πολλών εκ των προβλημάτων που δυσχεραίνουν τη ζωή όλων μας. Mέσα στη δύσκολη αυτή συγκυρία, να καταπολεμήσω όσο μπορώ την αγωνια για τα παιδιά μου, τα παιδιά σας, τις αγωνίες όλων για τη δική μας ζωή. Γιατί θα πρέπει η φωνή του απλού πολίτη, της απλής μητέρας, που βιώνει τα ίδια ακριβώς προβλήματα, τις ίδιες αγωνίες με όλους, η φωνή της κοινής λογικής, επιτέλους να ακουστεί πιο δυνατά.
Μέλος του Δ.Σ του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας
Μέλος της Διατομεακής Επιτροπής του Τομέα Μαζικών Χώρων του ΠΑΣΟΚ

Ανοιχτή συνέντευξη Παπανδρέου μέσω Facebook & Twitter αύριο



Άνοιγμα στους νέους με απευθείας συνομιλία μαζί τους θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου αύριο στις 3 το μεσημέρι. Θα απαντήσει σε ερωτήσεις πολιτών οι οποίες θα του υποβληθούν μέσω Facebook και Twitter.
Οι ερωτήσεις όπως και οι απαντήσεις θα γίνουν ζωντανά ενώ όσοι δεν είναι χρήστες των συγκεκριμένων διαδυκτιακών τόπων θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη μετάδοση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης www.government.gov.gr/live.
Ενδεικτικός της πρόθεσης του Γιώργου Παπανδρέου είναι και ο τίτλος της συνέντευξης: «Οι νέοι και η κρίση. Είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε την Ελλάδα που θέλουμε».
Όσοι θέλουν να υποβάλλουν ερώτηση στον πρωθυπουργό θα πρέπει να το κάνουν μέσα από τα προφίλ του κ. Παπανδρέου στο Facebook και στο Twitter.
Οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να ρωτήσουν τον πρωθυπουργό, γράφοντας την ερώτησή τους στα σχόλια της ιστοσελίδας του πρωθυπουργού ενώ οι χρήστες του Twitter μπορούν από τώρα να απευθύνουν τις δικές τους ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό, προσθέτοντας στην ερώτησή τους το hashtag?#GreekPmLive