Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Δίδυμα από διαφορετικούς πατεράδες!!. αυτό θα πει συντονισμός...... Μπράβο!!!!!

Μια από τις σπανιότερες ιατρικά υποθέσεις καταγράφηκε στην Πολωνία, όπου μητέρα έφερε στον κόσμο δίδυμα από διαφορετικούς πατεράδες, γεγονός που συμβαίνει μόλις για έβδομη φορά στα χρονικά, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Η μητέρα των διδύμων έμεινε έγκυος όταν ακόμα ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της, ενώ είχε παράλληλη σχέση με έναν άλλο άνδρα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού γέννησε τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Στη συνέχεια έκανε τεστ DNA για να αποδείξει στον πρώην σύζυγό της ότι δεν είναι ο πατέρας των παιδιών. Όμως το τεστ έδειξε ότι ο πρώην σύζυγός της είναι ο πατέρας του αγοριού, ενώ ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση είναι ο πατέρας του κοριτσιού.

Αυτό το σπάνιο φαινόμενο μπορεί να συμβεί αν η γυναίκα παράξει δύο ωάρια τα οποία γονιμοποιηθούν από δύο διαφορετικούς άνδρες.

Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα? Ακριβό ρεύμα για φτωχούς, φτηνό για έχοντες

Του ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΑ Ελευθεροτυπία 
Αυξήσεις από 2% έως 14% στους λογαριασμούς ρεύματος 5 εκατ. νοικοκυριών φέρνουν από την Πρωτοχρονιά τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ που αύριο αναμένεται να εγκριθούν από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και μέσα στην εβδομάδα από την υπουργό Περιβάλλοντος-Ενέργειας.

Οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ έρχονται σε μια περίοδο που λόγω της κρίσης αυξάνονται κατακόρυφα οι απλήρωτοι λογαριασμοί οικιακών αλλά κυρίως επιχειρηματικών καταναλωτών, με αποτέλεσμα το φέσι της ΔΕΗ από καθυστερημένους λογαριασμούς να φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ.

Επιβαρυντικά για τους οικιακούς καταναλωτές θα λειτουργήσει και η αναπροσαρμογή του ΦΠΑ για το ηλεκτρικό ρεύμα από το 11% στο 13%, ενώ οι επιχειρήσεις των οποίων τα τιμολόγια μειώνονται, θα «φορτωθούν» έμμεσες αυξήσεις, που θα ψαλιδίσουν το ποσοστό της ελάφρυνσης.

Πρόκειται για πρώτη δόση των αυξήσεων καθώς σταδιακά μέσα στην επόμενη τριετία (2011-2013) η τιμή του ρεύματος για τα περισσότερα νοικοκυριά εκτιμάται ότι θα απογειωθεί, ανάλογα με την κατανάλωση, κατά 20%-30% στο πλαίσιο του «εξορθολογισμού», χωρίς μάλιστα να υπολογίζονται ενδεχόμενες άλλες αυξήσεις σε πρόσθετα τέλη, όπως αυτά των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ή των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας, του τέλους ΕΡΤ κ.ά.

Επινοούν χρεώσεις

Οι αυξήσεις στα υφιστάμενα τέλη ή ακόμη και η επινόηση νέων χρεώσεων, που θα επιβαρύνουν επιπρόσθετα τους καταναλωτές, θεωρούνται αναπόφευκτες προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η μείωση της παραγωγής από λιγνίτη και η ανάπτυξη Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από τη ΔΕΗ και τους ιδιώτες επιχειρηματίες.

Από τον «εξορθολογισμό» των τιμολογίων που επιβάλλεται μέσω του Μνημονίου θα πληγούν τα μικρομεσαία και φτωχά νοικοκυριά, ενώ θα ελαφρυνθούν οι εμπορικοί καταναλωτές.

Ουσιαστικά εγκαινιάζεται μια νέα εποχή, κατά την οποία θα ανατραπεί η διαχρονική πολιτική εύνοιας όλων ανεξαιρέτως των οικιακών καταναλωτών, που πλήρωναν φτηνότερο ρεύμα από ό,τι οι επιχειρήσεις.

Ετσι, σύμφωνα με όσα επισήμως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, από 1ης Ιανουαρίου αυξάνεται η τιμή του ρεύματος:

**Κατά 13,7% για τους 2,816 εκατ. καταναλωτές που «καίνε» μέχρι και 800 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά, η ΔΕΗ έχει θεσπίσει το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ανάπηροι, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι κ.ά.) με εκπτώσεις 10-20% επί των σημερινών τιμολογίων.

Φιλοδοξία του ΥΠΕΚΑ είναι να ενταχθούν σταδιακά 1,2 εκατ. οικιακοί καταναλωτές, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Μέχρι σήμερα όμως οι αιτήσεις δεν ξεπερνούν τις 150.000, ενώ δικαίωμα ένταξης για το πρώτο τετράμηνο του 2011 θα έχουν όσοι υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι 31 Ιανουαρίου. Αλλο 1 εκατ. μετρητές αφορούν εξοχικές κατοικίες ή κλειστά σπίτια, ενώ περίπου 600.000 καταναλωτές θα σηκώσουν όλο το βάρος των αυξήσεων.

**Κατά 2,6% θα αυξηθούν τα τιμολόγια για τα περίπου 2 εκατ. νοικοκυριά που καταναλώνουν από 801 μέχρι 1.600 κιλοβατώρες /τετράμηνο. Πρόκειται για τη δεύτερη πιο πολυπληθή κατηγορία καταναλωτών, που ανήκουν στη «μεσαία τάξη». Μέχρι το 2013 οι αυξήσεις σε αυτή την κατηγορία αναμένεται ότι θα ξεπεράσουν το 10%.

**Κατά 1,6% θα αυξηθούν τα τιμολόγια για άλλες 412.00 καταναλωτές της κατηγορίας 1.601-2.000 κιλοβατώρες/τετράμηνο.

**Μειώσεις της τάξης του 4,4% θα έχουν οι περίπου 300.000 οικιακοί καταναλωτές της κατηγορίας 2.001 έως 3.000 κιλοβατώρες, ενώ ακόμη μεγαλύτερες -περίπου 14%- θα είναι οι μειώσεις για όσους καίνε πάνω από 3.001 κιλοβατώρες/τετράμηνο.

**Μειωμένες από 5% έως 18% θα είναι οι τιμές ρεύματος για τις περίπου 1 εκατ. μικρές επιχειρήσεις, ωστόσο η τελική επίπτωση στο κόστος του ρεύματος θα κριθεί από το ύψος των έμμεσων χρεώσεων με τις οποίες θα επιβαρυνθούν.

Σκληρή διαπραγμάτευση για το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιo


Απο το in.gr Newsroom ΔΟΛ

Στα τέλη Φεβρουαρίου 2011 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για το ενιαίο μισθολόγιο των υπαλλήλων του δημοσίου τομέα. Το πλέον ακανθώδες ζήτημα στην διαβούλευση για το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο αποτελεί η διαφωνία της κυβέρνησης και της ΑΔΕΔΥ για τον βασικό μισθό του νεοεισερχόμενου δημοσίου υπαλλήλου.

Και επί γης ειρήνη , εν ανθρώποις ευδοκία... Στα λόγια μείνατε σύντροφοι άγγελοι

Συγκρούσεις ξέσπασαν την Κυριακή στη Νιγηρία ανάμεσα σε ομάδες οπλισμένων χριστιανών και μουσουλμάνων, δύο ημέρες μετά τις επιθέσεις της παραμονής των Χριστουγέννων που κόστισαν τη ζωή σε περισσότερους από 35 ανθρώπους...
Κτίρια τυλίχτηκαν στις φλόγες κοντά στην πόλη Τζος και κόσμος έτρεχε να προφυλαχτεί, την ώρα που στρατιώτες κατέφθαναν στην περιοχή σε μια προσπάθεια να ελέγξουν την κατάσταση.

Τοπικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για τουλάχιστον έναν νεκρό σε αυτά τα νέα επεισόδια.

Περιστατικά βίας ξέσπασαν μετά από βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν την Παραμονή των Χριστουγέννων κοντά στην πόλη Τζος, οι οποίες άφησαν πίσω τους τουλάχιστον 35 νεκρούς και περισσότερους από 70 ανθρώπους σε κρίσιμη κατάσταση.

«Τουλάχιστον εννιά εκρήξεις έπληξαν διάφορες περιοχές της πολιτείας Πλατό (στο κεντρικό τμήμα της πολυπληθέστερης χώρας της Αφρικής) -με διαφορά μιας ώρας η μία από την άλλη- τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Δεκεμβρίου» γράφει η εφημερίδα Daily Sun.

Αξιωματούχος της αστυνομίας από την πρωτεύουσα της πολιτείας, Τζος, φέρεται στο ίδιο δημοσίευμα να δήλωσε ότι επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν εκεί. Η ίδια εφημερίδα ανέφερε ότι άλλες πηγές από το πολιτειακή υπηρεσία Πληροφόρησης έκαναν λόγο για εκατοντάδες τραυματίες από τη θρησκευτικού χαρακτήρα βία.

Μια έως σήμερα άγνωστη οργάνωση φέρεται να απείλησε ότι θα έπαιρνε μέτρα, ώστε να μην εορταστούν τα Χριστούγεννα στην Πολιτεία, έγραψε επίσης η Daily Sun, επικαλούμενη πηγές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εξάλλου έγραψε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη βόμβα εξερράγη μπροστά σε Ρωμαιοκαθολική εκκλησία.

Πολιτικοί αναλυτές έχουν εκφράσει φόβους ότι ορισμένοι πολιτικοί μπορεί να εκμεταλλευτούν αυτό το τεταμένο κλίμα, εν όψει των προγραμματισμένων προεδρικών εκλογών.

Έκκληση από τον Πάπα

Με δεδομένο ότι πολλές εκκλησίες ήταν οι στόχοι αυτών των πολύνεκρων επεισοδίων, ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' απηύθυνε την Κυριακή έκκληση οι επιθέσεις να σταματήσουν, ενώ καταδίκασε απερίφραστα τους δράστες και συλλυπήθηκε τους οικείους των θυμάτων.

«Ακόμα βάφτηκε με αίμα η Γη, αυτές τις Άγιες ημέρες» υπογράμμισε ο Πάπας στην έκκλησή του από το Βατικανό.

ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Eπιτέλους χειμώνας θα πούμε την τελευταία εβδομάδα του έτους, καθώς από το απόγευμα της Δευτέρας το σκηνικό του καιρού αλλάζει: βροχές και χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει από τους 19 - 20 βαθμούς στους 6 την Πέμπτη. Στο μεταξύ, για δεύτερο κύμα κακοκαιρίας ετοιμάζεται η Ευρώπη, που ακόμα δεν λέει να συνέλθει από τα προβλήματα του πρώτου.
Ο νοτιάς των τελευταίων ημερών θα δώσει την θέση του στον βοριά σταδιακά και από τα δυτικά. Χιόνια θα πέσουν το απόγευμα της Δευτέρας σε Ήπειρο και Μακεδονία, ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Η θερμοκρασία θα πέφτει σταδιακά μέρα με την μέρα, φτάνοντας στους 6 βαθμούς στην Αθήνα στα μέσα της εβδομάδας, ενώ στη Θράκη το θερμόμετρο θα δείχνει -1, στην ανατολική Μακεδονία -7 και στην Ήπειρο και την Θεσσαλία από -1 μέχρι 6.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο χιονιάς που έπληξε την Ευρώπη κατηφορίζει προς την χώρα μας και ήδη βρίσκεται στα βόρεια σύνορά μας. Το «μπλε κύμα» φέρνει μαζί του χιόνια, τα οποία αναμένεται να καλύψουν τον κορμό της Ελλάδας μέχρι την Τετάρτη.


Στην «κατάψυξη» η Ευρώπη - αναζητούν ευθύνες για τα προβλήματα

Στο μεταξύ, για νέο κύμα κακοκαιρίας στην Ευρώπη προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι την ώρα που οι κυβερνήσεις αναζητούν τους υπευθύνους για το χάος που προκάλεσε ο χιονιάς στις μεταφορές και ιδίως στα αεροδρόμια.

Με «καμπάνες» απειλεί η υπουργός Μεταφορών της Γαλλίας, που σε έξαλλη επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ προκειμένου να διαπιστώσει ποιος ευθύνεται για την έλλειψη αντιψυκτικού υγρού που «παρέλυσε» τις αερομεταφορές.

Nέα νομοθεσία που θα προβλέπει βαριά πρόστιμα για τα αεροδρόμια εξετάζει η βρετανική κυβέρνηση, που θεωρεί απαράδεκτο να μην επιβληθούν κυρώσεις στην εταιρία που διαχειρίζεται το Χίθροου, το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο, στο οποίο παγιδεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες ταξιδιώτες εξαιτίας του χιονιού και του ψύχους.

Την ίδια ώρα, αποκλεισμένα παραμένουν πολλά χωριά που δεν μπορούν ούτε να εφοδιαστούν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Το θερμόμετρο σε ορισμένες περιοχές της Γαλλίας δείχνει ακόμα και -20 βαθμούς, ενώ στο Βέλγιο εκκλησία κατέρρευσε λόγω του χιονιού.

Σε... απέραντο παγοδρόμιο έχει μετατραπεί η Μόσχα, το αεροδρόμιο της οποίας έμεινε για αρκετές ώρες στο σκοτάδι και με τους διαδρόμους του να είναι εξαιρετικά ολισθηροί. Ελάχιστοι πολίτες κυκλοφορούν στους δρόμους που μοιάζουν με πίστες για πατινάζ, ενώ διακοπές δρομολογίων έγιναν στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Κακοκαιρία και στην Ιταλία που μαστίζεται από ισχυρούς ανέμους, την ώρα που η Βενετία πλημμύρισε, στην Πολωνία 20.000 άνθρωποι δεν έχουν ρεύμα και στη Δανία τρείς άνθρωποι αγνοούνται στο νησί Μπόρνχολ.

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/Announcement_200_ELSTAT_0.pdf

ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2010-2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ (14.000) ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ
ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2010-2011 
http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/PAGE-apograf2




Έχοντας υπόψη:

α. το Π.Δ. 168/2008 (ΦΕΚ 223/4.11.2008),
β. την υπό έκδοση Απόφαση Προκήρυξης-Διενέργειας των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών 2010-2011,

Π ρ ο σ κ α λ ο ύ μ ε

τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διενέργεια των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών 2010-2011, ως Τομεάρχες, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση συμμετοχής, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της παρούσας πρόσκλησης και, όχι αργότερα από τις 15 Δεκεμβρίου 2010.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό των απογραφικών εργασιών, εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιηθούν μέχρι δεκατέσσερις χιλιάδες (14.000) Τομεάρχες σε όλη τη χώρα, με αμοιβή διακόσια ευρώ (€ 200,00) μικτά ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για όσους εκδίδουν δελτίο παροχής υπηρεσιών. Αναμένεται να απασχοληθούν για τέσσερις περίπου μήνες, μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του 2011.

Οι Τομεάρχες δύνανται να είναι ιδιώτες ή δημόσιοι υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών (πλην της ΕΛ.ΣΤΑΤ., του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη) ή υπάλληλοι Νομικών Προσώπων Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου ή υπάλληλοι Οργανισμών, και θα απασχοληθούν στις εργασίες διενέργειας των Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών, στην περιοχή (Τομέα) που θα τους ανατεθεί από τους κατά τόπους Επόπτες Απογραφής.

Έργο των Τομεαρχών, στον Τομέα αρμοδιότητάς τους, θα είναι:

 Η κατάρτιση των καταλόγων-πλαισίων των Κτιρίων (έντυπο Ο-1).
 Η ενημέρωση (διόρθωση ή συμπλήρωση) του αντίστοιχου χαρτογραφικού υλικού.
 Η διενέργεια της Απογραφής Κτιρίων με τη συμπλήρωση των εντύπων Ο-2, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες ή/και τους διαχειριστές των κτιρίων.
 Η επόπτευση τεσσάρων (4) περίπου Απογραφέων κατά τη διενέργεια της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών.
 Η μέριμνα για τη συγκέντρωση από τους Απογραφείς και τον έλεγχο των απογραφικών δελτίων Πληθυσμού-Κατοικιών.
 Η κατάρτιση της συγκεντρωτικής κατάστασης Κ-2 με τον πληθυσμό του Απογραφικού Τομέα.


Επιθυμητά προσόντα:

 Κάτοχοι τουλάχιστον απολυτηρίου Λυκείου.
 Ηλικία μεταξύ 21 και 60 ετών.
 Επικοινωνιακές ικανότητες.
 Εντοπιότητα.
 Προηγούμενη εμπειρία από συμμετοχή σε Απογραφές και άλλες στατιστικές έρευνες.


Η αίτηση συμμετοχής, υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΛ.ΣΤΑΤ. (www.statistics.gr) και οι ανάγκες σε αριθμό Τομεαρχών ανά Νομό, αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα, για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Πειραιάς, Νοέμβριος 2010


Ο Πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Ανδρέας Β. Γεωργίου

120.000 δημόσιοι υπάλληλοι αλλάζουν δουλειά

Η ... Καλή Χρονιά από την αρχή της φαίνεται και, όπως όλα δείχνουν, πολλά από τα «δώρα» του 2011 θα έχουν «κλειδώσει» μέσα στον Ιανουάριο ώστε, μέχρι το Μάρτιο ενδεχομένως, να έχουν κριθεί κιόλας οι συνέπειές τους...

Γιατι μερικοι άντρες έχουν σκύλο και όχι σύζυγο?

Γιατι μερικοι άντρες έχουν σκύλο και όχι σύζυγο?
1) ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ.


2) ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΟΥ ΣΚΥΛΟΥ.

3)ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.

4) Ο...Ι ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

5) ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΨΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ.

6) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.

7) ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ.

8) ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

9) Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ( ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΟ?)

10) ΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ.

11)Ο ΣΚΥΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΛΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ.

12)ΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΟΥ ΜΥΡΙΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΛΛΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΑΙ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

13) ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ.

14) ΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ΄¨ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.

ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΕΙ.!!