Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Για ένα απλό πλημμέλημα παραπέμπεται ο Τάσος Μαντέλης !!!

Δεν τον λυπάστε σύντροφοι? τι ειναι αυτός μπροστά σε Ρουσσόπουλους βουλγαράκηδες και σία? ενα αρνάκι είναι 


Για ένα απλό πλημμέλημα παραπέμπεται τελκά για να δικαστεί ο πρώην υπουργός Αναστάσιος Μαντέλης με πρόταση προς του δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας εφετών Αργυρώ Χουρδετσανάκη...


, καθώς όλες οι άλλες κατηγορίες έχουν παραγραφεί: Η εισαγγελική λειτουργός ζητά να παραπεμφθεί ο κ. Μαντέλης στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων και να δικαστεί για υποβολή ανακριβούς δήλωσης της περιουσιακής του κατάστασης.
Η «υπόθεση Μαντέλη» έφτασε στην τακτική δικαιοσύνη μετά την ομολογία του πρώην υπουργού ότι το έμβασμα των 200.000 ευρώ από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens δεν ήταν προϊόν δωροδοκίας - όπως κατηγορείται - αλλά «προεκλογική χορηγία»..
Όπως είναι γνωστό σε βάρος του κ. Μαντέλη εκκρεμούσαν κατηγορίες για δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, που συνδέονται με τις ύποπτες διαδρομές «μαύρου χρήματος» από τα ταμεία της γερμανικής εταιρείας.
Ο ίδιος πάντως, όταν είχε ανακύψει το θέμα και η Επιτροπή της Βουλής είχε ασχοληθεί με τις δηλώσεις πόθεν έσχες του πρώην υπουργού μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση της Siemens είχε δηλώσει ότι όλες οι τραπεζικές του καταθέσεις είχαν νόμιμη προέλευση και είχε φορολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου