Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Βίαζαν και εξέδιδαν 13χρονη

Θύμα βιασμών και άγριας κακοποίησης έπεσε ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο μάλιστα το εξέδιδαν σε οίκους ανοχής στην Αθήνα
Θύμα βιασμών και άγριας κακοποίησης έπεσε ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο μάλιστα το εξέδιδαν σε οίκους ανοχής στην Αθήνα.
Οπως έγινε γνωστό, επτά άτομα συνελήφθησαν την Τετάρτη και την Πέμπτη στην Αθήνά, με την κατηγορία της σύστασης εγκληματική οργάνωση, μαστροπείας, σωματεμπορίας, αρπαγής ανηλίκου και βιασμού.
Πρόκειται για δύο Αλβανούς 26 και 29 ετών, δύο Ελληνες 33 και 51 ετών και τρεις Ελληνίδες 52, 59 και 72 ετών. Επίσης, κατηγορούνται πέντε ακόμη άτομα, τα πλήρη στοιχεία των οποίων δεν έχουν εξακριβωθεί.
Συγκεκριμένα ο 29χρονος αλλοδαπός, αφού δημιούργησε δεσμό με την ανήλικη. την εξανάγκασε αρχικά βιάζοντάς την και στη συνέχεια με απειλές τόσο κατά της ιδίας όσο και κατά της οικογενείας της, να «πειστεί» τελικά να εργαστεί σε οίκους ανοχής του κέντρου της Αθήνας.
Κατόπιν συμφωνίας την «πώλησε» έναντι χρηματικού ποσού σε έναν εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος με τη σειρά του την οδήγησε σε οίκο ανοχής, ιδιοκτησίας μίας εκ των κατηγορουμένων. Μάλιστα την διέθεταν εναλλάξ σε δύο οίκους ανοχής και ένα μπαρ επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας και των λοιπών εμπλεκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου