Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΣΕΛΗ:ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πέστα Λούκα! Ας ακουστεί και καμιά διαφορετική φωνή, για να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ολοι ίδιοι. Οτι το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ!! και όχι στα σαλόνια της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. 


απο το fimotro.gr
«Η γνώμη των δανειστών μας είναι σεβαστή και χρήσιμη. Δεν υποκαθιστά όμως την κυβέρνηση», τόνισε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, επισημαίνοντας ότι «σε μια δημοκρατία η κυβέρνηση είναι εκείνη που νομοθετεί και παράγει πολιτικές για τους πολίτες της».
Είπε ακόμη ότι ποτέ δεν υποστήριξε και δεν πιστεύει ότι η τρόικα...
κινείται εκτός νομιμότητας και πως αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που δεν προβλέπονται από καμία συμφωνία, επισημαίνοντας: «αυτό που είπα είναι ότι με αφορμή την έλευση της τρόικας δημιουργείται από τα Μέσα Ενημέρωσης ένας τεράστιος θόρυβος και αναστάτωση, η οποία προκαλεί συχνά σύγχυση και πανικό στην αγορά».
Η υπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τεθεί θέμα για τον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα, ενώ αναφορικά με τις επιχειρησιακές συμβάσεις είπε ότι «τόσο το Υπουργείο όσο και η τρόικα παρακολουθούν την υλοποίηση του πρόσφατου νόμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου