Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ηλιθιότητα ή Κυκλώματα : ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Κ. ΓΡΙΒΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Μπορεί να είναι άγνωστοι οι δολιοφθορείς. Δεν μπορεί όμως να είναι ξένοι. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι   στην καθαριότητα και στο δήμο γενικότερα  οφείλουν να πάρουν θέση και όχι μόνο να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες άλλα και να συμβάλουν   στην αποκάλυψη των δραστών. Είναι προφανές ότι οι ενέργειες αυτές  αποσκοπούν στην αδυναμία  αποκομιδής των σκουπιδιών,  με συνέπειες εκτός από την  αισθητική υποβάθμιση της πόλης, σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των πολιτών.  Επιδίωξη θα μπορούσε να είναι είτε η  ακύρωση της προσπάθειας της νέας Δημοτικής Αρχής για την καθαριότητα της πόλη, είτε η απαξίωση του δημόσιου χαρακτήρα και  η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των σκουπιδιών.
 Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και η αντιμετώπιση του απαιτεί τη συστράτευση όλων των παραγόντων του Δήμου, (Δήμαρχος, Αρμόδιος αντιδήμαρχος, Δημοτικές   παρατάξεις, εργαζόμενοι στο δήμο, δημότες και κάτοικοι).  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε το πρωί της 19ης Απριλίου 2011 ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γρίβας Γεώργιος. Για τρίτη φορά σε διάστημα δέκα ημερών παρατηρήθηκε φθορά στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση στην πρέσα του σταθμού μεταφόρτωσης του Δήμου.
Από τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι πρόκειται για δολιοφθορά. Ο Δήμος Ζωγράφου θα προβεί σε κάθε έννομη ενέργεια προασπιζόμενος τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου