Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Εφιάλτης για την κυβέρνηση οι αποδοκιμασίες του κόσμου!

Απο το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής 
Εφιάλτης για την κυβέρνηση οι αποδοκιμασίες του κόσμου!
Οι περισσότεροι υπουργοί... έστειλαν τους υφυπουργούς τους στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο. Ανήσυχος ο πρωθυπουργός από την... υποδοχή που του επιφύλαξαν στη Σύρο, μια και ήταν η τέταρτη φορά που συνάντησε τέτοιες αντιδράσεις


Συνέντευξη της κας Ελένη Σφήκα,Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης


Συνέντευξη της κας Ελένη Σφήκα,Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στην εφημερίδα Το ΣΚΟΝΑΚΙ

Ένα δικό τους άνθρωπο αποκτούν οι πολίτες του Δήμου Ζωγράφου, όπως λέει η Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Ελένη Σφήκα, συνταξιούχος δικηγόρος που εξελέγη πρόσφατα στη θέση αυτή.

Στις κακές γλώσσες που την θέλουν να είναι συμπαραστάτης του …δημάρχου δηλώνει απερίφραστα ότι δεν θα το κάνει και παράλληλα λέει ότι θα είναι ευτυχής, εάν συμβάλει έστω κατ’ ελάχιστον στην καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου με σκοπό πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

«Ακόλαστος» γιατρός θα μαστιγωθεί και θα μπει φυλακή!


Συναντήθηκε μόνος του με μια γυναίκα
«Ακόλαστος» γιατρός θα μαστιγωθεί και θα μπει φυλακή!

Ένας Αιγύπτιος γιατρός καταδικάστηκε στη Σαουδική Αραβία να μαστιγωθεί 500 φορές και να εκτίσει ποινή πενταετούς κάθειρξης, επειδή συναντήθηκε μόνος του με μια γυναίκα σε ιδιωτικό διαμέρισμα, μεταδίδουν την Τρίτη τα σαουδαραβικά μέσα ενημέρωσης.

Η συγκλονιστική ιστορία ενός 15χρονου μετανάστη!


από το Βαβυλώνιο
Έφυγε από την Πάτρα για Ιταλία κρυμμένος σε νταλίκα. Στην προσπάθειά του να δραπετεύσει βρήκε τραγικό τέλος αφού πολτοποιήθηκε ανάμεσα σε δύο φορτηγά.
Πριν από λίγες ημέρες, ένας μετανάστης, προσπαθώντας να δραπετεύσει από... το λιμάνι της Πάτρας για Ιταλία, πολτοποιήθηκε μεταξύ δύο φορτηγών. Ενας από αυτούς που κρέμονται σαν τσαμπιά στα κάγκελα του λιμανιού. Ο Λευτέρης είναι φορτηγατζής, ουδέποτε όμως ασχολήθηκε με τη δυστυχία τους. Μέχρι τον περασμένο Οκτώβρη..

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ

Από τη φούσκα της ευημερίας πέρασαν στον πανικό» δήλωσε ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας τη νέα υποβάθμιση της Ελλάδας από τον Οίκο αξιολόγησης Standard and Poor's...
«Αποδείξαμε ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο και αυτό αναγνωρίζεται από όλη την Ευρώπη» σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε ότι οι Οίκοι δεν λογοδοτούν πουθενά και ότι είναι λάθος να θεωρούν ανεπαρκείς τις αποφάσεις της ΕΕ.

ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Εκκλήσεις για επαναφορά της θανατικής ποινής από ορισμένες πλευρές μετά από ανατριχιαστικές δολοφονίες ανηλίκων.
Επανέρχεται στην Τουρκία η συζήτηση για επαναφορά της ποινής του θανάτου, με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά δολοφονίας ανηλίκων. Η ποινή είχε καταργηθεί το 2002. Πριν από μερικές μέρες, η...

Εξήντα μέτρα το ρήγμα στο κανάλι του Μόρνου


* Βλάβη στο Κανάλι του Μόρνου

Σε εξήντα μέτρα μήκος εκτείνεται το ρήγμα, που προκλήθηκε στο κανάλι του Μόρνου, στο χωριό Σαράντι στη Βοιωτία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ ο γγ Δημοσίων Έργων, Γιάννης Οικονομίδης.

29 Μαρτη 1943:Γενήθηκε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, συνθέτης.

Γνωστός και απλά σαν Vangelis. Είναι μουσικός διεθνούς φήμης. Γεννήθηκε στο Βόλο στις 29 Μαρτίου 1943 και άρχισε να συνθέτει από πολύ νέος (4 ετών). Κατά βάση είναι αυτοδίδακτος, καθώς αρνήθηκε να πάρει μαθήματα κλασσικού πιάνου. Σπούδασε κλασική μουσική, ζωγραφική και σκηνοθεσία στην Ακαδημία Καλών Τεχνών στην Αθήνα.

Στις αρχές του 60' σχημάτισε το συγκρότημα Forminx που ήταν αρκετά δημοφιλές στην Ελλάδα. Το 1968 μετακόμισε στο Παρίσι εκεί σχημάτισε τους Aphrodite's Child μαζί με τον Ντέμη Ρούσο.

29 Μαρτη 1553: Γενήθηκε ο Βιτσέντζος Κορνάρος, κρητικός ποιητής.

Προσωπικότητες -> Βιτσέντζος Κορνάρος
Η αλήθεια είναι ότι τόσο η ημερομηνία γέννησης όσο και αυτή του θανάτου του κρητικού λογοτέχνη Βιτσέντζου Κορνάρου παραμένουν ανεπιβεβαίωτες. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με μια εκδοχή, ο Βιτσέντζος Κορνάρος γεννήθηκε το 1553 στην Τραπεζούντα Σητείας στην Κρήτη, γιος του Ιάκωβου Κορνάρου και της Ζαμπέτας Ντεμέτζο. Ο Κορνάρος φέρεται να έζησε στη Σητεία περίπου μέχρι το 1580 και στη συνέχεια να εγκαταστάθηκε στον Χάνδακα (το σημερινό Ηράκλειο). Εκεί, ο κυριότερος εκπρόσωπος της κρητικής λογοτεχνίας παντρεύτηκε με την Μαριέτα Ζένο, με την οποία απέκτησε δύο κόρες.

6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ


"......φανταστείτε να είχαμε και συμμετοχή!!!. Σύντροφοι δεν υπάρχει ντροπή?" 

Εξίμισι εκατομμύρια ευρώ το μήνα κοστίζει στην Ελλάδα η συμμετοχή της στις συμμαχικές επιχειρήσεις στη Λιβύη, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ενημέρωση των βουλευτών της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής...

Εγκληματίες αμερικανοι!! ΑΝΤΙΣΤΈΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ

Από τη μια πλευρά προχωρούν μέσα στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας (Μιζουράτα) ενώ την ίδια στιγμή απώθησαν τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις από τη Σύρτη προς το Μπιν Τζαουάντ. Να σταματήσει η «βάρβαρη επίθεση» από την Ομάδα Επαφής ζητά ο Καντάφι...

Πόσο σέξ θέλουν οι γυναίκες


Το θέλουν όσο και οι άντρες; Το θέλουν περισσότερο;...
Αν οι στατιστικές λένε πως ο άντρας σκέφτεται το σεξ κάθε δυο λεπτά, πόσο απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα τον γυναικείο εγκέφαλο;

Η έρευνα του ΠανεΚαυτή έρευνα :πιστημίου Queens στον Καναδά δημοσιεύτηκε στους New York Times και τα αποτελέσματα δεν μπορούσαν να αμφισβητηθούν.

Σχεδιασμούς για την επόμενη ημέρα στη Λιβύη κάνουν οι συμμαχικές χώρες

 Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Σε νέες επιθέσεις κατά κέντρων διοίκησης των κυβερνητικών δυνάμεων προχώρησαν τη Δευτέρα οι συμμαχικές δυνάμεις την ίδια ώρα που οι συγκρούσεις έχουν επικεντρωθεί γύρω από τη γενέτειρα του Καντάφι, Σύρτη, και οι εξεγερμένοι συνεχίζουν την αντεπίθεση τους. Σύνοδος για το μέλλον της Λιβύης την Τρίτη στο