Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ενημέρωση με το σταγονόμετρο και από την συμμαχία που βομβαρδίζει στη Λιβύη, όσον αφορά και σ’ αυτές τις «παράπλευρες απώλειες».

Από «λάθος» έχασαν τελικά την ζωή τους στην περιοχή της πόλης Μπρέγκα στην πετρελαϊκή ανατολική πλευρά της Λιβύης, εννέα αντικαθεστωτικοί και τέσσερις άμαχοι, στη διάρκεια αεροπορικής επίθεσης του ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο για τις επαφές με τους αντικανταφικούς, αξιωματούχο της Ατζνταμπίγια Ίσα Χάμις, η επίθεση κατά αυτοκινητοπομπής πέντε ή έξι αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων και ένα ασθενοφόρο, όταν ένας αντικανταφικός… ενθουσιάστηκε από την παρουσία των συμμαχικών αεροπλάνων και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για να τους… χαιρετίσει!

O φόβος του θανάτου πίσω από την πίστη στον «ευφυή σχεδιασμό»

Τρίζουν τα κόκαλα του Δαρβίνου με τη διάδοση του ευφυούς σχεδιασμού

Βανκούβερ, Καναδάς
Για πολλούς ανθρώπους, η θεωρία της Εξέλιξης σκότωσε την πίστη στη μεταθανάτια ζωή και ακύρωσε την αίσθηση του σκοπού και του νοήματος που προσέφερε παραδοσιακά η θρησκεία. Σύμφωνα μάλιστα με μια νέα μελέτη, ο φόβος του θανάτου δημιουργεί στους ανθρώπους την τάση να απορρίπτουν την επιστήμη της Εξέλιξης για χάρη του «ευφυούς σχεδιασμού».

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία του σχεδιασμού, στην οποία πιστεύουν σήμερα πολλοί Αμερικανοί, τα βιολογικά συστήματα και ορισμένα φαινόμενα του Σύμπαντος είναι τόσο πολύπλοκα ώστε είναι αδύνατο να δημιουργήθηκαν αυθόρμητα -πρέπει δηλαδή να έχουν σχεδιαστεί από κάποια ευφυή δύναμη.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ


Και να σηκώνονταν ξαφνικά ο Καραϊσκάκης.....Γ.Ζ.   
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ
Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη κλιμάκιο της τρόικας, προκειμένου να εξετάσει τα τελικά δημοσιονομικά στοιχεία του 2010, το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πλαίσιο της περιόδου 2012 -2015, το νέο φορολογικό νόμο και τις εξελίξεις στις μη εισηγμένες ΔΕΚΟ...


Δ.ΔΡΟΥΤΣΑΣ: "ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Απέκλεισε το ενδεχόμενο έλευσης του Καντάφι στην Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» τόνισε ότι κατά τη συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον απεσταλμένο του Μουαμάρ Καντάφι και εκτελούντα χρέη υπουργού Εξωτερικών, Αμπντουλάτι Ομπεϊντι, «δεν συζητήθηκε η αποχώρηση Καντάφι από τη Λιβύη»...

Λιτότητα ίσον αδιέξοδο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Από kapistri.blogspot.com

Γερό σοκ υπέστη η κυβέρνηση Παπανδρέου από τη νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας. Καμιά επιστημονική αξία δεν έχει η υποβάθμιση αυτή. Σηματοδοτεί όμως την παταγώδη αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στα μάτια ακριβώς εκείνων από τους οποίους περιμένει τη σωτηρία της η κυβέρνηση - των ισχυρών κύκλων του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ



Έτσι εξηγείται η συμπεριφορά μερικών "συντρόφων" μας, απλά εδώ δεν υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανήματα ανίχνευσης!!Γ.Ζ. 

Η ραδιενεργή κληρονομιά του Τσερνόμπιλ είναι κακός οιωνός για όσα θα ζήσει η Ιαπωνία αν η κρίση στη Φουκουσίμα επιδεινωθεί. Είκοσι πέντε χρόνια μετά την καταστροφή στην Ουκρανία, πολλά αγριογούρουνα στη Γερμανία και την Αυστρία, ακόμα και στη Γαλλία, κατάσχονται κάθε χρόνο λόγω επικίνδυνων συγκεντρώσεων καισίου-137...