Τρίτη 5 Απριλίου 2011

EΛΛΕΙΜΜΑ 1% ΤΟ 2015 Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΙΚ

Με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής η κυβέρνηση θα επιχειρήσει «να φέρει το έλλειμμα στο 1% του ΑΕΠ το 2015» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στους βουλευτές της Επιτροπής Οικονομικών. Στόχος της κυβέρνησης είναι «η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, όχι γενικό πωλητήριο» απάντησε ο υπουργός στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, ενώ υπερασπίστηκε το νέο πακέτο εγγυήσεων για το τραπεζικό σύστημα...

''ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ'' ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΕΝΤΕΡΗ-ΘΑΝΟΥ

Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου των ολυμπιονικών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου, λίγο πριν την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004, ζήτησε ο εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου...

Τα εγκλήματα πολέμου της Αμερικής


Από factorx
Τα εγκλήματα πολέμου ή οι «παράπλευρες δολοφονίες», όπως πολύ σωστά τα χαρακτηρίζει το Al Jazeera, αποτελούν μέρος της αμερικανικής εμπλοκής στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν από το 2001.

Ποιο το μήνυμα Καντάφι που έφερε ο λίβυος υφυπουργός στον Παπανδρεόυ


Του Μανώλη Κυπραίου

Την άμεση παύση των επιθέσεων του Ν.Α.Τ.Ο., με αντάλλαγμα την άμεση κατάπαυση του πυρός μεταξύ των πιστών δυνάμεων του Καντάφι και των αντικαθεστωτικών, ζητάει η ηγεσία της Λιβύης σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο Λίβυος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αμπντουλάτι Ομπέιντι που επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά την Αθήνα.

Από το 2003 ήταν γνωστά τα σχέδια του Σόρος για την Ελλάδα

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ >> greki-gr >> tsantiri.gr
Το άρθρο γράφτηκε το 2003 από τον Κώστα Κούρο στο περιοδικό Γυναίκα !!!
"...Ένα τελευταίο σενάριο για το μέλλον του ελληνικού χώρου και του ελληνικού έθνους έχει τεθεί υπό την αιγίδα του διαβόητου Τζ. Σόρος, ο οποίος για περισσότερο από μια δεκαετία δραστηριοποιείται στον χώρο των Βαλκανίων με τα διάφορα ιδρύματα του και τις χρηματιστηριακές του επιχειρήσεις.

Έχετε αμάξι ή σπίτι στο όνομά σας; Χάνετε τα επιδόματα!

Ότι κόβονται τα επιδόματα σας το έχουμε ήδη πει σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, αλλά το θέμα είναι ποιοι θα έχουν το «προνόμιο» να πάρουν τα λιγοστά εναπομείναντα επιδόματα!
Τα επιδόματα ανεργίας, πολυτεκνικό, επίδομα τρίτου παιδιού, ισόβια σύνταξη για πολυτεκνικές μητέρες και φοιτητικό μπαίνουν στο στόχαστρο και οι αρμόδιοι υπουργοί ετοιμάζονται να εισάγουν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, για να μειώσουν το ποσοστό αυτών που θα το λαμβάνουν.