Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Οίκος ανοχής με…ρόδες!!


 Με τους οίκους ανοχής υπάρχουν κανόνες οπως βλέπουμε. Με τους άλλους οίκους δε ξέρεις πότε πληρώνεις , ποτε γίνεται η πράξη,  που γίνεται, πόσο θα κρατήσει. . Κάθε στιγμή είσαι εκτεθειμένος να έρθουν οι Goldman Sachs π.χ.  και να σου κάνουν πράξη, χωρίς να σε ρωτήσουν,  χωρίς να πάρουν καμιά προφύλαξη, χωρίς συμπόνια!!!

ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ-ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ Μ.ΜΗΤΣΙΑΣ


ΑΠΟ ΤΟ SOUNDTRACK ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
΄ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ΄

ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΤΙΧΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Νίκος Καλογερόπουλος: Οι Ιππείς της Πύλου :«Έλληνες, βγείτε στους δρόμους»

Νίκος Καλογερόπουλος: «Έλληνες, βγείτε στους δρόμους»

«Οι Ιππείς της Πύλου» ή αλλιώς μια ταινία σύγχρονη ή ακόμη και μπροστά από την εποχή της; Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια κι όμως η ταινία μιλά για τον κυνηγημένο από τις τράπεζες, για το κίνημα «Δεν πληρώνω» και για τους ενεργούς πολίτες.

Δεμένος ή σε καταστολή?


Η κακή είδηση που ακολουθεί δεν είναι απ’ αυτές που τις χρεώνεις σε μια κυβέρνηση. Που φταίνε δηλαδή περισσότερο οι πράσινοι ή περισσότερο οι γαλάζιοι ή όλοι τους μαζί. Φταίνε και αυτοί, όμως νιώθω πως είναι νοοτροπία αυτή η κατάντια και αυτό είναι που περισσότερο μ’ ενοχλεί. Ανεπαρκείς οι κυβερνήσεις αλλά αυτό δεν δικαιολογεί και τα πάντα. Παιδιά στο Κέντρο Περίθαλψης Παίδων στα Λεχαινά Ηλείας, ζουν δεμένα με ιμάντες στα κρεβάτια τους ή είναι σε καταστολή.

Οι προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων


Oι επιτηδευματίες θα υποβάλλουν αποκλειστικά μέσω του Διαδικτύο

Οι προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων


Περισσότεροι από 2.000.000 φορολογούμενοι θα υποβάλλουν εφέτος τις φορολογικές δηλώσεις τους ηλεκτρονικά είτε από επιλογή είτε από υποχρέωση.

Τον ευνούχισαν µε κλαδευτήρι και τον έκαψαν

Κτηνωδία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους... Τον ξυλοκόπησαν, τον ευνούχισαν και στο τέλος τον έκαψαν. Υστερα από τέσσερις μήνες οι άντρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να εξιχνιάσουν το άγριο έγκλημα που στις 28 Νοεμβρίου του 2010 είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

ΙΧ: Φωτιά παίρνουν τα τέλη κυκλοφορίας

 Το καις και ησυχάζεις Γ.Ζ.
Μεταξύ των μέτρων που εξετάζει αυτή την περίοδο το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να κλείσουν οι... τρύπες του είναι και η αναπροσαρμογή των τελών.
Πρόκειται για τα τέλη κυκλοφορίας έτους 2012 που θα καταβάλουν το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 οι κάτοχοι 5.000.000 οχημάτων ΙΧ και ΔΧ. Από την εφαρμογή του μέτρου αυτού εκτιμάται ότι θα εισπραχθούν επιπλέον έσοδα ύψους άνω των 300 εκατ. ευρώ.

Υπουργείο Παιδείας: Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων σχολικού έτους 2010-2011 για την εισαγωγή στην Ανώτατη Εκπαίδευση

                   

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται:  
α) Η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων,
β) Το πρόγραμμα των πανελληνίων εξετάσεων του έτους 2011 για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και
γ) η περίοδος των ενδοσχολικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Συγκλόνισε η παρέλαση του δασκάλου με τον μαθητή

Τελικά δεν είναι ολόκληρη η κοινωνία σάπια!!
Από τον σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας και τον σύλλογο Διδασκόντων 33ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, πήραμε το παρακάτω δελτίο Τύπου στο οποίο περιγράφεται μιας άκρως συγκινητική ιστορία που τιμάει όλους τους εμπλεκόμενους. Μας γράφουν:

Όταν είχαμε ηγέτες :" Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτσον" Γ. Καραϊσκάκης

«Γαγώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτσον» - «Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827».