Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΑΜΜΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 8 ΝΕΚΡΟΥΣ

Πρωτοφανής αμμοθύελλα ξέσπασε στην Γερμανία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον οκτώ άτομα και 40 να τραυματιστούν στην βόρεια περιοχή της χώρας, σε καραμπόλα.
Οι πολύ ισχυροί άνεμοι και η απουσία βροχών είχαν ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν τεράστιες ποσότητες άμμου και χώματος στον αυτοκινητόδρομο Α19...
Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο λιμάνι του Ροστόκ. Τουλάχιστον 20 οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Οδηγός αναγνώρισης πλασματικών ετών


Το διαβάζουμε και αναρωτιόμαστε. ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ? Γ.Ζ 

Τρία χρόνια ανασφάλιστης εργασίας μπορούν να αναγνωρίσουν ειδικές κατηγορίες ασφαλισμένων (όπως εκδότες, δημοσιογράφοι και μηχανικοί)
 
Του Γιώργου Γάτου

«Παράθυρο» για την αναγνώριση -με...εξαγορά, στις περισσότερες περιπτώσεις- 4 χρόνων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και έως 9 στο Δημόσιο το 2011, «ανοίγει» η κυβέρνηση στους ασφαλισμένους και στις ασφαλισμένες που θίγονται από το νέο Aσφαλιστικό ή αδυνατούν να συμπληρώσουν τις αυστηρότερες προϋποθέσεις (επιπλέον έτη ασφάλισης και αυξημένα όρια ηλικίας) για τη συνταξιοδότησή τους.

Λιβύη: Τρίτο "τυφλό" χτύπημα του ΝΑΤΟ σε αντικαθεστωτικούς

Σάμπως θα τους λείψουν από το μέτρο? Γ.Ζ 

Μία ημέρα μετά την αιματηρή επίθεση εναντίον τανκς των εξεγερμένων της Λιβύης, το ΝΑΤΟ αρνήθηκε να απολογηθεί, δια στόματος του στρατηγού Adm Russ Harding, ο οποίος είπε ότι η Συμμαχία δεν γνώριζε ότι οι αντικαθεστωτικοί άρχισαν να χρησιμοποιούν τέτοιον οπλισμό.

Απέφυγαν τη “στάση πληρωμών” οι ΗΠΑ - 800.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα έμεναν χωρίς δουλειά

Παντου το ιδιο παραμύθι. Για τη χρηματοδότηση ιμπεριαλιστικών πολάμων λευτά υπαρχουν!!!!Γ.Ζ

Απο το kapistri.blogspot.com

Δραματικές διαβουλεύσεις και συμφωνία στο παρά πέντε για τον προϋπολογισμό
- Θα γίνει η μεγαλύτερη περικοπή δαπανών στην ιστορία των ΗΠΑ
- "Δεν θα αποφάσιζα τέτοιο πρόγραμμα υπό άλλες συνθήκες" δήλωσε ο Ομπάμα. Γεφύρωσαν τις διαφορές τους Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί και τα βρήκαν στις περικοπές του προϋπολογισμού.

Μακελειό στα Άνω Λιόσια με δυο νεκρούς και τρεις τραυματίες

Όπου φτωχός και η μοίρα του..Γ.Ζ...

Τραγική κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ανάμεσα σε ρομά, αλβανικής καταγωγής και σε αλλοδαπούς, πιθανότατα Πακιστανούς, σε καταυλισμό στα Άνω Λιόσια, δίπλα στη χωματερή.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ

Με μικρά βήματα προόδου και προβλήματα που ανακύπτουν μόλις επιλυθεί κάποιο προηγούμενο συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον περιορισμό της ραδιενέργειας στην Φουκουσίμα, με τους εργαζόμενους να έχουν καταφέρει για την ώρα να...
αποτρέψουν τη διαρροή μολυσμένου νερού στη θάλασσα. Ανησυχητικές παραμένουν οι ποσότητες υψηλής ραδιενέργειας νερού που λιμνάζει μέσα στο εργοστάσιο, σε χαμηλά επίπεδα η ραδιενέργεια στο έδαφος.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο εσωτερικό της ιστορικής οργάνωσης της Νέας Υόρκης, με φόντο τις αποκαλύψεις του protothema gr. για τις ατυχείς δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης κ. Τσεκερίδη ο οποίος στην προσπάθεια του να αιτιολογήσει γιατί αυτή η παρέλαση της 27ης Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο της μεγαλούπολης δεν είχε...

Τρία “μισόλογα” τραγούδια του Άκη Πάνου

Αυγούστου 30, 2008
από Allu Fun Marx
Ανάμεσα στα περίπου 200 τραγούδια που έχει γράψει (στίχους- μουσική) και έχει ηχογραφήσει ο Άκης Πάνου υπάρχουν και 3 τραγούδια που διακρίνονται για το ιδιαίτερο στιχουργικό τους εύρημα. Είναι τα λεγόμενα “μισόλογα” τραγούδια, αυτά δηλαδή που κάποιες λέξεις στους στίχους τους απομένουν μισές.
Έτσι… Σαν υπονοούμενο.
Σαν υπόσχεση.
Σαν απειλή.
Ή σαν παιχνίδισμα.


9 Aπρίλη 2000: Πέθανε ο Άκης Πάνου, λαϊκός μουσικοσυνθέτης. [γεν. 15/12/1933] *

Γεννήθηκε το 1933 σε πολύτεκνη οικογένεια, και σε ηλικία 9 ετών παράτησε το σχολείο για να δουλέψει, ενώ παράλληλα έμαθε να παίζει μπαγλαμά και σύντομα έκανε εμφανίσεις σε κέντρα, με τη μεσολάβηση του αδερφού του. Την πρώτη του ηχογράφηση την έκανε σε ηλικία 17 ετών, το 1950, και ακολούθησε μια σύντομη πορεία εμφανίσεων σε νυχτερινά κέντρα έως το 1958.