Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Αυτός σε πηδάει και σε πληρώνει. Εδώ μας πηδάνε και τους πληρώνουμε Γ.Ζ.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι "θα διεκδικήσει την επανεκλογή του το 2013, αλλά το πραγματικό ζήτημα είναι πώς θα εμφανιστούμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση", δήλωσε σήμερα ο ιταλός υπουργός Δικαιοσύνης, Αντζελίνο Αλφάνο, σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera."Δεν θα ήθελα το Pdl (Λαός της Ελευθερίας) ...

Με ιδιωτική πτήση ο «τσάρος» στη Νέα Υόρκη!

Σιγά το θέμα. Έτσι κι αλλιώς δε θα αφήσει τίποτε. Έχει σημασία πως θα ξοδευτούν?Γ.Ζ
θα τα εχει σκοπό να Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του περιγράμματος των νέων μέτρων, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πέταξε για τη Νέα Υόρκη- θα συμμετάσχει στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ, με το… προεδρικό αεροσκάφος!

Άρθρο του Απόστολου Κακλαμάνη για το Πόθεν έσχες

ΑΡΘΡΟ του πρ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β� ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΣΟΚ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
«ΠΟΘΕΝ» ή «ΕΣΧΕΣ» (10/5/10)

Ο θεσμός του «πόθεν έσχες» είναι ένα από τα ζητήματα όχι μόνο της πολιτικής, αλλά και της οικονομικής και κοινωνικής μας ζωής, που είτε από άγνοια, είτε από πρόθεση κακοποιείται βάναυσα και μονίμως τόσο στην εφαρμογή, όσο και στην αξιολόγησή του.
Η κακοποίηση αυτή κορυφώνεται μια φορά το χρόνο και για μερικές ημέρες όταν από το σύνολο των υπόχρεων (ανώτεροι κρατικοί λειτουργοί, τραπεζίτες, δικαστές, εκδότες, καναλάρχες, δημοσιογράφοι, εφοριακοί, κ.α.) στην υποβολή δήλωσης της περιουσιακής τους κατάστασης, οι «επάρατοι» βουλευτές έχουν το «προνόμιο» να δημοσιοποιούνται οι δηλώσεις τους και να φιγουράρουν σε κανάλια και εφημερίδες, δίκην καταζητούμενων εγκληματιών.

16 Απρίλη 1964: Οι Rolling Stones κυκλοφορούν το παρθενικό τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους.


Οι Rolling Stones (Ρόλινγκ Στόουνς - Κυλιόμενες Πέτρες) είναι ένα από τα σημαντικότερα βρετανικά ροκ συγκροτήματα που έγινε δημοφιλές κατά τη διάρκεια της "βρετανικής εισβολής" στις αρχές της δεκαετίας του '60.
Το είδος τους βασίζεται στο ροκ & ρολ.

Κρυφτούλι με το χρόνο παίζει η κυβέρνηση

Τα είπε και δεν τα είπε, τα ανακοίνωσε και δεν τα ανακοίνωσε, τα νέα μέτρα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, που έδωσε ραντεβού με τους Έλληνες πολίτες ώστε να εξειδικεύσει μέσω των αρμοδίων υπουργών το πακέτο των 25 δισ. ευρώ.

Στις 21.45 στο ΣΕΦ Mπάσκετ: Ντέρμπι αιωνίων για την πρωτιά

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κονταροχτυπιούνται το βράδυ του Σαββάτου (21.45, ΕΤ 1) για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Μία θέση που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας, που δίνει και το αβαντάζ για τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα, που βρίσκεται -για μία ακόμη φορά- σε καλύτερη μοίρα. Οι λόγοι είναι πολλοί: ο βασικότερος είναι ότι έχει προκριθεί στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποκλείστηκε απροσδόκητα.

Αντιστεκεται ο Κανταφι


Σφοδρές μάχες μεταξύ των δυνάμεων του Καντάφι και των αντικαθεστωτικών ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής στη Μιζουράτα.

Σύμφωνα με τους αντικαθεστωτικούς, δυνάμεις που είναι πιστές στον λίβυο ηγέτη έκαναν χρήση βομβών διασποράς σε κατοικημένες από αμάχους ζώνες στην πόλη της δυτικής Λιβύης Μιζουράτα, όπου 8 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία εξόδου από την κρίση»

«Συγκεκριμένη ημερομηνία εξόδου από την κρίση δεν υπάρχει» είπε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στα γραφεία της οδού Ιπποκράτους, τονίζοντας ότι το 2012 μπορεί να διαφανεί η έξοδος από την κρίση.

Ψαλίδι σε ΔΕΚΟ, φοροαπαλλαγές, επιδόματα

Τι προβλέπουν τα μέτρα, ύψους 23+3 δισ. ευρώ, του προγράμματος έως το 2015

Μέτρα ύψους 23+3 δισ. ευρώ θα λάβει η κυβέρνηση έως το 2015, σύμφωνα με το μεοσπρόθεσμο πρόγραμμα που ανακοίνωσε την Παρασκευή.
Τα 3 δισ. είναι τα πρόσθετα μέτρα που θα ληφθούν εφέτος για να καλυφθούν οι «αστοχίες» στον προϋπολογισμό και να διασφαλισθεί η επιτυχία των δημοσιονομικών στόχων του 2011.