Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Γ.Γ. ΑΚΕΛ: Καλύτερα Τουρκοκύπριος Αριστερός Πρόεδρος παρά Ελληνοκύπριος Δεξιός

Την αντίδραση του ΔΗΣΥ προκάλεσε η δήλωση του γ.γ. του ΑΚΕΛ, Αντρου Κυπριανού, ότι θα προτιμούσε έναν αριστερό Τουρκοκύπριο για Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας παρά ένα δεξιό Ελληνοκύπριο.

Πεταλωτής: Συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγράμματος

«Η ελληνική κυβέρνηση λειτουργεί θεσμικά και συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του προγράμματος εξόδου από την κρίση», ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν

Παπούλιας: «Λύση υπάρχει και είναι πολιτική»

Τη διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης και της κοινωνικής συνοχής έθεσε ως διακύβευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την τελετή ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη Διδυμοτείχου. «Λύση υπάρχει και είναι πολιτική», υπογράμμισε, ζητώντας συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων.

Αγριο παζάρι και εκβιασμοί από την τρόικα «Aπολύσεις στο Δημόσιο τώρα αν θέλετε δάνειο και 5η δόση»

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ. Απολύσεις μέσα στον Μάιο στον στενό δημόσιο τομέα και στις ζημιογόνες ΔΕΚΟ προκειμένου να υλοποιηθεί με ακρίβεια το οικονομικό πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας και να δοθεί η 5η δόση του δανείου αξιώνουν οι εκπρόσωποι της τρόικας!

«Ερυθρόλευκο» το Κύπελλο Ελλάδας - 74-68

«Ερυθρόλευκο» το Κύπελλο Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας στο μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι», στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό του Ελληνικού, επικράτησαν 74-68 του Παναθηναϊκού και κέρδισαν τον πρώτο τίτλο της Ελλάδας, απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης.

Επικαιρότητα 15 Μαη 2011

Επικαιρότητα
Ελλάδα

* Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού συνεδριάζει το απόγευμα (18:00) της Δευτέρας το Υπουργικό Συμβούλιο με αντικείμενο το σχέδιο για το κέντρο της Αθήνας, εν μέσω φαινομένων ανεξέλεγκτης βίας και εγκληματικότητας και συσσώρευσης παράνομων μεταναστών. Πριν από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο Γ.Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αθηναίων Γ.Καμίνη.

Νέο Μνημόνιο και καθολική συναίνεση ζητά η τρόικα

Το πιστόλι στον κρόταφο της κυβέρνησης έχει βάλει η τρόικα απαιτώντας νέα μέτρα προκειμένου η Ευρωζώνη να εγκρίνει ένα δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα και να αποτραπεί η χρεοκοπία, καθώς οι αποκλίσεις από τους στόχους ανέρχονται μεταξύ 7 και 10 δις. ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της ολλανδικής εφημερίδας Financieele Dagblad που αναδημοσιεύουμε και δείχνει την Ακρόπολη να έχει βγει στο σφυρί (for sale).

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Μια εντελώς διαφορετική μέρα ξημέρωσε στη Γαλλία με το άκουσμα της σύλληψης του Ντομινίκ Στρος-Καν, τουλάχιστον όσον αφορά τις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους. Ο επικεφαλής του ΔΝΤ θεωρείτο φαβορί για το χρίσμα των σοσιαλιστών. Δύο δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή εμφάνιζαν τον Στρος-Καν ως τον επικρατέστερο νικητή των εσωκομματικών του ερχόμενου φθινοπώρου.

Παραμένει υπό κράτηση ο Στρος Καν. Σεξουαλική παρενόχληση στη Νέα Υόρκη

Τι είπε η καμαριέρα
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέκρινε νωρίτερα τον Ντομινίκ Στρος Καν, σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση 32χρονης καμαριέρας.

Το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ. Όπως κατήγγειλε η ίδια, βρισκόταν στη σουίτα του Στρος Καν, όταν ο 62χρονος βγήκε από το μπάνιο γυμνός, της όρμησε και την έριξε στο πάτωμα.

Συνελήφθη ο Ντομινίκ – Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα! web only

Ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνελήφθη από τις αρχές της Νέας Υόρκης στο αεροδρόμιο John F. Kennedy λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση της Air France με κατεύθυνση το Παρίσι. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν σε σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση μίας καμαριέρας σε ξενοδοχείο της πλατείας Times Square όπου διέμενε ο Στρος Καν.