Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Δημοτικές εκλογές - Κατέπεσαν οι ενστάσεις κατά Μοσχολιού- Κατσούλη



Δεν αλλάζει τελικώς κάτι αναφορικά με τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών του περασμένου Νοεμβρίου σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι καθώς απορρίθφηκαν οι ενστάσεις των παρατάξεων του Δ.Σταμάτη και του Ν. Μουρκούση σε βάρος των εκλεγμένων δημάρχων Π. Μοσχολιού και Π. Κατσούλη αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις..

Κατά της ίδρυσης κέντρου κράτησης μεταναστών στην Αμφιλοχία ο Ν. Καραπάνος


Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη...
για την ίδρυση κέντρου κράτησης μεταναστών στην Αμφιλοχία δήλωσε:

Απέλυσε τραβεστί και το πλήρωσε… ακριβά



Aκριβά πλήρωσε ένα νοσοκομείο στην Ταιβάν την απόλυση ενός τραβεστί υπαλλήλου και όταν λέμε ακριβά… εννοούμε πολλές χιλιάδες ευρώ!
Ο εργαζόμενος που έχασε τη δουλειά του είχε κάποιες σεξουαλικές ιδιαιτερότητες. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια που δούλευε στο νοσοκομείο δεν είχε δώσει κανένα...

«Φαιδρές και ανόητες οι καταγγελίες Καμμένου» - Απάντηση της Μιράντας Ξαφά στις κατηγορίες

«Φαιδρές και ανόητες οι καταγγελίες Καμμένου»
Φαιδρές και ανόητες χαρακτήρισε τις χτεσινές καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου για κερδοσκοπικά παιχνίδια, στα οποία φέρεται ότι συμμετείχε και η ίδια, η Μιράντα Ξαφά, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. «Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω με τις λεπτομέρειες αυτών των τουλάχιστον ανόητων ισχυρισμών», είπε.

Επιμένει ο Καμμένος στο «έμμισθος broker» - Γ. Ραγκούσης: «Μείζον πολιτικό ζήτημα»


Επιμένει ο Καμμένος στο «έμμισθος broker»Αφού πρώτα τα (ξανα)είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε ευθέως και από το βήμα της Βουλής τον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον «έμμισθο broker».

Δεκάδες νεκροί από πυρκαγιά σε φυλακή - Πέθαναν από δηλητηρίαση από τοξικά αέρια


Δεκάδες νεκροί από πυρκαγιά σε φυλακήΑπό την πυρκαγιά που ξέσπασε σε φυλακή του κρατιδίου Νουέβο Λεόν στο βόρειο Μεξικό έχασαν τη ζωή τους 14 κρατούμενοι, ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο ασφαλείας του κρατιδίου, Χόρχε Ντομένε.

Απίστευτο περιστατικό ερευνά η Αστυνομία: Αστυνομικοί σταμάτησαν αλλοδαπό για έλεγχο και του ζήτησαν χρήματα ενώ τα χαρτιά του ήταν νόμιμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Απίστευτο περιστατικό ερευνά η Αστυνομία: Αστυνομικοί σταμάτησαν αλλοδαπό για έλεγχο και του ζήτησαν χρήματα ενώ τα χαρτιά του ήταν νόμιμαΑποκάλυψη του newsbeast.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες χτες το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας, αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως σταμάτησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο γιατί είχε ξένες πινακίδες.

Η Γερμανία θα βγάλει 10 δισ. από την ελληνική κρίση - Για να ξέρουμε τι λέμε…

Η Γερμανία θα βγάλει 10 δισ. από την ελληνική κρίσηΣε άρθρο του επικεφαλής οικονομικού αναλυτή της γερμανικής έκδοσης των Financial Times, Thomas Fricke, που δημοσιεύεται με τίτλο «Ο αμαρτωλός Έλληνας πληρώνει» και υπότιτλο «Περίεργο, αλλά αληθινό: Κανείς δεν επωφελείται οικονομικά τόσο πολύ από την κρίση όσο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση (της Γερμανίας).

Ποιοι οργανισμοί θα καταργηθούν ή θα συγχωνεύουν - Σε ποιες δημόσιες επιχειρήσεις θα γίνουν απολύσεις

Σε ποιες δημόσιες επιχειρήσεις θα γίνουν απολύσειςΟ κύβος ερίφη! Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι στους κρατικούς οργανισμούς που θα συγχωνευθούν η θα καταργηθούν, όσοι δεν περάσουν από τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ ή δεν μετέχουν σε προγράμματα εθελουσίας εξόδου θα απολυθούν. Και οι απολύσεις θα γίνουν…

Ομπάμα: Γυρίστε στα σύνορα του '67


Ο πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε στη σημερινή ομιλία του, ότι τα σύνορα του Ισραήλ και ενός μελλοντικού Παλαιστινιακού κράτους θα πρέπει να βασίζονται στα σύνορα του 1967, και ότι η ανεξάρτητη Παλαιστίνη θα πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένη.

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις «σκούπα»

Συνολικά 58 άτομα συνελήφθησαν την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια επιχείρησης «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας...
Ειδικότερα, οι συλλήψεις αφορούν για παραβάσεις του νόμου «περί Ναρκωτικών», για καταδικαστικές αποφάσεις, για παράβαση των νόμων περί αλλοδαπών, περί παιγνίων, περί ηθών, καθώς και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της αντίστασης.

Το επόμενο ραντεβού του Στρος Καν με τη δικαιοσύνη - Τι θα γίνει αν δηλώσει ενοχή ή αθωότητα



Το επόμενο ραντεβού του Στρος Καν με τη δικαιοσύνηΑθώος ή ένοχος για τις επτά κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του θα πρέπει να δηλώσει στις 6 Ιουνίου ο Ντομινίκ Στρος Καν, στο επόμενο ραντεβού του με την αμερικανική δικαιοσύνη. Εάν δηλώσει ένοχος δεν θα γίνει δίκη. Αν δηλώσει αθώος, όπως θα κάνει, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, τότε θα ξεκινήσει δίκη.

Δωρεάν σεξ με την ιδιότητα του αστυνομικού

Δωρεάν σεξ με την ιδιότητα του αστυνομικούΑκριβά πλήρωσε τη δωρεάν ερωτική συντροφιά ένας πρώην αστυνομικός, αφού καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό από το εφετείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 18 μηνών για παράβαση καθήκοντος και εκβίαση, σύμφωνα με τη «Μακεδονία».

Ο 50χρονος πρώην αστυνομικός, που υπηρετούσε στο αστυνομικό Τμήμα Άνω πόλης φέρεται ότι «ψάρευε» τις ερωτικές του συντρόφους μέσα από τις ροζ αγγελίες των εφημερίδων.

Τη σκότωσαν τα χάπια που αγόρασε από το ίντερνετ - Ήθελε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της δουλειάς της


Τη σκότωσαν τα χάπια που αγόρασε από το ίντερνετΝεκρή βρέθηκε η Lorna Lambden, μια 27χρονη τραυματιοφορέας στο Λονδίνο, η οποία αγόρασε χάπια από το διαδίκτυο για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις 12ωρες απαιτητικές βάρδιες.

Η 27χρονη πήρε 4 ή 5 χάπια τα οποία συχνά χορηγούνται σαν αντικαταθλιπτικά και σε ορισμένες περιπτώσεις σαν χάπια για τον ύπνο, αλλά σε μεγάλες δόσεις μπορούν να σταματήσουν την καρδιά.

Τον βρήκαν χτυπημένο αλλά ζωντανό και τον πέταξαν στην άκρη του δρόμου

Τον βρήκαν χτυπημένο αλλά ζωντανό και τον πέταξαν στην άκρη του δρόμουΑπίστευτη συμπεριφορά αστυνομικών στην Αττική Οδό

Για ένα ζώο που καταδικάζεται να πεθάνει αργά από χτύπημα αυτοκινήτου έχει προφανώς ευθύνη ο οδηγός που το χτύπησε. Έχει όμως και εκείνος που το βρίσκει ζωντανό κι αντί να το βοηθήσει όπως μπορεί το σέρνει, ζωντανό και τραυματισμένο, στην άκρη του δρόμου.

Τουλάχιστον 2 οι νεκροί από το σεισμό στην Τουρκία

Τουλάχιστον 2 οι νεκροί από το σεισμό στην ΤουρκίαΤουλάχιστον 2 νεκροί και 79 τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο πρώτος απολογισμός της σεισμικής δόνησης πουπου σημειώθηκε στη βορειοδυτική Τουρκία, ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Βεϊζέλ Ερόγλου. Από την πλευρά του ο κυβερνήτης της Κιουτάχειας Κενάν Τσιφτσί δήλωσε ότι συνολικά οι νεκροί ανέρχονται στους 3.

Eφάπαξ με «κούρεμα» στο Δημόσιο - Υπό κατάρρευση το Ταμείο Πρόνοιας των δημοσίων υπαλλήλων

Eφάπαξ με «κούρεμα» στο ΔημόσιοΜε «κούρεμα» απειλείται το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς η κατάσταση είναι πλέον οριακή. Σε περίπτωση που ο φορέας δεν στηριχτεί οικονομικά οι ασφαλισμένοι θα έχουν «δραματική περικοπή στο εφάπαξ το επόμενο διάστημα, που προοπτικά μπορεί να φτάσει σχεδόν και μέχρι την κατάργησή του», σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής Θανάση Τσιακανίκα.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΥΘΙΣΕ ΟΚΤΩ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ


Τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βύθισαν οκτώ πολεμικά πλοία των δυνάμεων του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι μετά από συντονισμένες επιθέσεις που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος της Συμμαχίας. το πρωί της Παρασκευής.

Την… πορνεία σκέφτεται ένας στους τρεις φοιτητές του Βερολίνου

...ως μέσο για να εξασφαλίσει χρήματα για τις σπουδές του, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (18.05.2011).

Οι τρεις πόλεις οι οποίες συμμετείχαν στην έρευνα ήταν το Βερολίνο, το Παρίσι και το Κίεβο. Όπως φανερώνουν τα ποσοστά, στην πόλη του Βερολίνου, όπου η πορνεία είναι νόμιμη, οι φοιτητές ωθούνται πιο εύκολα σ’αυτήν (30%) απότι στο Παρίσι (29,2%) ή το Κίεβο (18,5%).

Το λιμάνι της Τρίπολης έγινε στόχος επίθεσης του ΝΑΤΟ

Το λιμάνι της Τρίπολης έγινε στόχος επίθεσης του ΝΑΤΟΤο λιμάνι της Τρίπολης αποτέλεσε στόχο αεροπορικών επιδρομών των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Λιβυκής κυβέρνησης Μούσα Ιμπραίμ αλλά και αυτόπτες μάρτυρες.

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι το λιμάνι της Τρίπολης είναι πλέον στόχος των επιδρομών του ΝΑΤΟ. Μου είπαν ότι χτυπήθηκε ένα σκάφος», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός αξιωματούχος, χωρίς όμως να παραθέσει περαιτέρω λεπτομέρειες, σχετικά με το σκάφος που επλήγη κατά την επίθεση.

Ειρήνευση στην Παλαιστίνη με επιστροφή στα σύνορα του 1967 ζητά ο Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την ομιλία του στο Στέιτ ΝτιπάρτμεντΟυάσινγτον
Ζητώντας τολμηρά βήματα στο διάλογο Ισραήλ και Παλαιστινίων για την ειρήνευση των δύο πλευρών, ο Μπαράκ Ομπάμα υιοθέτησε λύση με επιστροφή στα σύνορα προ του 1967 με αμοιβαίες παραχωρήσεις εδαφών.

Στην πρώτη μείζονος σημασίας παρέμβαση για την περιοχή μετά από πέντε ταραχώδεις μήνες διαδηλώσεων, καταστολής αλλά και αμηχανίας από την πλευρά της Δύσης και των ΗΠΑ, ο Ομπάμα προσέφερε πολιτική αλλά πολύ περισσότερο οικονομική στήριξη στις εξεγερμένες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Αποφυλακίζεται με εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων ο Ντομινίκ Στρος-Καν

Φωτογραφία του Ντ.Στρος-Καν από την νέα εμφάνισή του στο δικαστήριο
Υπό αυστηρά μέτρα επιτήρησης, κατ' οίκον περιορισμό και με την καταβολή εγγύησης 1 εκατ. δολαρίων δέχθηκε το δικαστήριο να αφεθεί ελεύθερος ο Ντομινίκ Στρος-Καν την Πέμπτη.

Ο τέως επικεφαλής του ΔΝΤ θα συνοδεύεται συνεχώς από έναν ένοπλο φρουρό, αποφάσισε το δικαστήριο, που καθόρισε επίσης στα 5 εκατ. δολάρια το ποσό για πιθανή διαφυγή.