Σάββατο 21 Μαΐου 2011

The last posτ

Here it is. I'm dead, and this is my last post to my blog. In advance, I asked that once my body finally shut down from the punishments of my cancer, then my family and friends publish this prepared message I wrote—the first part of the process of turning this from an active website to an archive.

Παγκόσμια συγκίνηση από την "The last post" 8.000.000 αναγνώστες


Από το "endiaferonta"

Ένας μπλόγκερ από τον Καναδά συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους όταν ανέβασε στο προσωπικό του μπλογκ ένα μεταθανάτιο κείμενο που αποχαιρετούσε τη ζωή.

Τα 100 πιο δημοφιλή blogs

1. newsbeast.gr - Κεντρική ... (1020)
2. TVXS.gr (805)
3. ANTINEWS (703)
4. tromaktiko (674)
5. TaXalia (Macedonia) (519)

Τραγωδία στη Μαλαισία σε ορφανοτροφείο


Τραγωδία στη Μαλαισία σε ορφανοτροφείοΔύο παιδιά, ηλικίας κάτω των 18 ετών, έχασαν την ζωή τους και περισσότερα από 21 έχουν θαφτεί ζωντανά μαζί με τους δασκάλους τους κάτω από το έδαφος, μετά από κατολίσθηση στην Μαλαισία, που έγινε αιτία να καταπλακωθεί ένα ορφανοτροφείο.

Τον βίαζε ο πατέρας του με την ανοχή της γιαγιάς!


Τον βίαζε ο πατέρας του με την ανοχή της γιαγιάς!
Τον βίαζε ο πατέρας του με την ανοχή της γιαγιάς! «Καμπάνα» 23 ετών έριξε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης σε 35χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος επί δύο χρόνια ξυλοκοπούσε και βίαζε τον 7χρονο γιο του. Η αρχή του τέλους για την αρρωστημένη δράση και τη σύλληψη τού ανθρωπόμορφου κτήνους ήταν το 2008, όταν το αγοράκι μεταφέρθηκε με τραύματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

 

REAL NEWS

Συγκρούσεις εντός, συναίνεση εκτός


Του ΠΑΝΟΥ ΣΩΚΟΥ
Επιμένει στην έκκλησή του για εθνική συστράτευση ο πρωθυπουργός λίγες μέρες πριν συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο χθες από το Αργος υπογράμμισε ότι το μήνυμα αυτό δεν απευθύνεται μόνο στα πολιτικά κόμματα αλλά και σε κάθε δημιουργική δύναμη, στην Αυτοδιοίκηση, στην υγιή επιχειρηματικότητα, στον κάθε πολίτη.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ * Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ -ΚΥΡΙΩΣ- ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ


Της ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ
Προ των πυλών βρίσκεται η τελική συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας για τα μέτρα του νέου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 και το μεγαλύτερο πακέτο εκποίησης ΔΕΚΟ και ακινήτων του Δημοσίου.

ΕΡΧΕΤΑΙ "ΤΣΟΥΝΑΜΙ" ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ


Στην τελική ευθεία βαδίζει σύμφωνα με το Mega, η τελική συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας για τα μέτρα του νέου Μεσοπρόθεσμου 2012-2015 και το μεγαλύτερο πακέτο εκποίησης ΔΕΚΟ και ακινήτων του Δημοσίου. Μεταξύ των μέτρων που εξετάζονται είναι η...

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΤΑ FRONTEX


Ρεπορτάζ : Θανάσης Τσιγγάνας
(από την Καθημερινή)
Η ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στο Εβρο, με τη συνδρομή και της ευρωπαϊκής δύναμης FRONTEX, εκτός από το να κάνει τους διακινητές παράνομων μεταναστών να αναζητούν διαρκώς νέα περάσματα –αφύλαχτα ακόμη– στο ποτάμι, φαίνεται...

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ



Σε διάψευση δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδας Ζαμάν προχώρησε το υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα με το δημοσίευα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι έχει κάνει πρόταση στον Δημήτρη Δρούτσα να επισκεφτούν από κοινού τα κατεχόμενα της Κύπρου και ότι η πρόταση «βρίσκει ανταπόκριση στην ελληνική πλευρά». Τέτοια πρόταση ουδέποτε...
διατυπώθηκε καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την τουρκική πλευρά προς τον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα, επομένως δεν είναι δυνατόν και να υπήρξε ανταπόκριση - είτε θετική είτε αρνητική - επ’ αυτής, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα",ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελλαβέκουρας.

ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ


«Δεν παρενοχλήθηκαν όλες οι δημοσιογράφοι από τον DSK» γράφουν στο σημερινό φύλλο της Liberation τρεις γνωστές δημοσιογράφοι από μεγάλες εφημερίδες της Γαλλίας, αντιδρώντας στις κατηγορίες ότι οι γυναίκες δημοσιογράφοι δεν ήταν ασφαλείς μόνες τους με τον πρώην επικεφαλής του...
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντομινίκ Στρος-Καν.
Σε άρθρο τους στην κεντροαριστερή εφημερίδα οι τρεις γυναίκες δημοσιογράφοι της Liberation, της Monde και της Parisien αρνούνται τις καταγγελίες ότι ο Στρος-Καν παρενοχλούσε συστηματικά τις δημοσιογράφους που του έπαιρναν συνέντευξη.

ΟΙ ... ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...


Από την συνέντευξη στο Έθνος φαίνεται ότι ο Παπανδρέου προετοιμάζει κυβέρνηση με εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς. Το λέει ξεκάθαρα. Θα το είχε πληροφορηθεί η Ντόρα από τους ανθρώπους της στην εφημερίδα γι αυτό βγήκε παράλληλα με συνέντευξη που... λέει περίπου τα ίδια με τον πρωθυπουργό. Κάποιος από τη Μεταμόρφωση μιλάει πολύ!...

Απίστευτη επίθεση Κουκουλόπουλου στην Κυβέρνηση!



- Σκληρότερος και από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ο κοζανίτης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ!
- Τι είπε στην εκπομπή του Αλέξανδρου Τριανταφυλίδη, στην ΕΡΤ-3
Ρίξτε μια ματιά σε κάποιες από τις ατάκες του...
- Κανείς δεν είναι γεννημένος υπουργός. Υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ξέρουν πολύ καλύτερα το κράτος από τους υπουργούς.
- Στο 18μηνο που κυβερνάμε η κατάσταση στο κράτος έχει χειροτερέψει αφάνταστα.

Ετοιμάζουν ντρίπλα με ΦΠΑ, τέλη Ι.Χ. και αντικειμενικές αξίες



Ετοιμάζουν ντρίπλα με ΦΠΑ, τέλη Ι.Χ. και αντικειμενικές αξίεςΣτο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται και πάλι το ενδεχόμενο μετάταξης προϊόντων-υπηρεσιών από τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ 13% στον υψηλό 23%. Υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Oικονομικών ήδη σχεδιάζουν λίστα προϊόντων-υπηρεσιών που σήμερα επιβαρύνονται με ΦΠΑ 13% και μπορούν να μεταταγούν στο συντελεστή 23%, με στόχο να εξοικονομηθούν 500 εκατ. ευρώ.

Το αφορολόγητο στο απόσπασμα - Μελετούν μείωση για μισθωτούς, κατάργηση για ελεύθερους επαγγελματίες


Το αφορολόγητο στο απόσπασμαΠρο των πυλών βρίσκεται η τελική συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας για τα μέτρα του νέου Μεσοπρόθεσμου 2012-2015 και το μεγαλύτερο πακέτο εκποίησης ΔΕΚΟ και ακινήτων του Δημοσίου. Μεταξύ των μέτρων που εξετάζονται είναι η ανασκευή του συστήματος των αποδείξεων, που από λάθος φέρνει μεγάλες επιστροφές φόρου.

Τρώνε ένα μηνιάτικο από τους δημόσιους υπαλλήλους - Με βάση τα δεδουλευμένα οι πληρωμές


Αν το σκέφτηκαν δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι!! 
Τρώνε ένα μηνιάτικο από τους δημόσιους υπαλλήλουςΣχέδιο που περιλαμβάνει την κατάργηση ενός μηνιάτικου από τη μισθοδοσία των δημόσιων υπαλλήλων, βρίσκεται ήδη στο τραπέζι των μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να μαζέψει τα 6 και πλέον δισεκατομμύρια που λείπουν φέτος από τον προϋπολογισμό ώστε να πετύχει μείωση του ελλείμματος.

Πέντε μύθοι για τις μερίδες φαγητού - Σημαντικό κομμάτι σε μία ισορροπημένη διατροφή είναι το σωστό μέγεθος της μερίδας.


Πέντε μύθοι για τις μερίδες φαγητού
Η μερίδα του εστιατορίου είναι η ποσότητα που πρέπει να τρώω και στο σπίτι μου.
Στην εποχή μας, όταν αναφερόμαστε στη μερίδα, οι περισσότεροι από εμάς σκέφτονται τη μερίδα εστιατορίου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και η κατάλληλη, τόσο γιατί η μερίδα διαφέρει από εστιατόριο σε εστιατόριο όσο και γιατί, σύμφωνα με μελέτη, οι μερίδες στα εστιατόρια είναι δύο έως και τέσσερεις φορές μεγαλύτερες από το κανονικό μέγεθος.

ΕΡΧΕΤΑΙ "ΤΣΟΥΝΑΜΙ" ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ



Στην τελική ευθεία βαδίζει σύμφωνα με το Mega, η τελική συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας για τα μέτρα του νέου Μεσοπρόθεσμου 2012-2015 και το μεγαλύτερο πακέτο εκποίησης ΔΕΚΟ και ακινήτων του Δημοσίου. Μεταξύ των μέτρων που εξετάζονται είναι η ανασκευή του συστήματος των αποδείξεων, που από λάθος προκαλεί πολλές επιστροφές φόρου εισοδήματος λόγω «μπόνους»!

15 νεκροί από φωτιά σε βυτιοφόρο στο Αφγανιστάν


Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν κοντά στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν, από φωτιά που προκάλεσε μία βόμβα σε βυτιοφόρο του ΝΑΤΟ που διερχόταν από το Πακιστάν κατευθυνόμενο προς το Αφγανιστάν, δήλωσαν πακιστανοί αξιωματούχοι.

Σκλάβοι με κολάρο σαν σκύλοι - GPS για έλεγχο μεταναστών!


Ο ιταλικός Τύπος αφιερώνει σήμερα σχόλια και εκτεταμένα ρεπορτάζ στην επιχείρηση "Ghost Interprises", με την οποία η οικονομική αστυνομία της βόρειας Ιταλίας (Guardia di Finanza) ανακάλυψε αδήλωτες οικονομικές δραστηριότητες ινδών μεταναστών που είχαν προχωρήσει σε πρωτοφανή εκμετάλλευση της ‘μαύρης’ εργασίας.

Η πτώση των εσόδων τρομάζει την Τρόικα - Εντολή για χαράτσια και όχι απλά περικοπές


Τέλος στις «κόκκινες γραμμές» περί μη επιβολής νέων φορολογικών μέτρων για την εξοικονόμηση των 7 δισ. που απαιτούνται έως το τέλος του 2011, ζήτησε από την κυβέρνηση η Τρόικα.

“Οδηγία” των μυστικών υπηρεσιών για τις επενδύσεις Έκρηξη βίας και λεηλασίες βλέπει η CIA στην Ελλάδα

Του Κωστή Πλάντζου στο Πρώτο Θέμα

Για εφιάλτη αιματηρών επεισοδίων και σκηνικό "τύπου Αργεντινής" στην Ελλάδα, προϊδεάζουν οι πληροφορίες της CIA, που προειδοποιεί τους ξένους επενδυτές για σοβαρό ενδεχόμενο να ξεσπάσουν ταραχές και βιαιοπραγίες στη χώρα, όσο τα μέτρα λιτότητος γίνονται όλο και πιο σκληρά.

EΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ "ΙΝΤΙΓΝΑΔΟΣ" ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ


Το κίνημα των «Ιντιγνάδος» - Αγανακτισμένοι- που ξεκίνησε στην Ισπανία ως αντίδραση στους πολιτικούς, την αυξανόμενη ανεργία και τη διαφθορά, μεγαλώνει και επεκτείνεται εκτός της Ιβηρικής χερσονήσου. Πλέον, όπως ανακοίνωσε μια από τις διοργανώτριες οργανώσεις του, επιδιώκουν να επεκτείνουν τη δράση τους και εκτός συνόρων και προσκαλούν σε συγκεντρώσεις ανά τον πλανήτη.

26 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ενέκρινε την Παρασκευή ένα δάνειο ύψους 26 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Πορτογαλία και ανακοίνωσε ότι αποδεσμεύει αμέσως 6,1 δισεκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα αυτά προκειμένου η χώρα-μέλος της ευρωζώνης να μπορέσει να κατευνάσει τις ανησυχίες των επενδυτών για τα χρέη της.

Μαχαίρι σε επικουρικές και εφάπαξ. Στην... ουρά 163.000 για σύνταξη


Μαχαίρι σε επικουρικές και εφάπαξ. Στην... ουρά 163.000 για σύνταξη Περικοπές και καταργήσεις επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ στα ταμεία του Δημοσίου και στο ΕΤΕΑΜ του ΙΚΑ προβλέπουν οι εργαζόμενοι στα ταμεία

Emerland: Επένδυση άνω των 400 εκατ. ευρώ και 1.000 εργαζόμενους στο Ρέθυμνο


Το master plan αναφέρεται σε έργο πρότυπης οικιστικής και τουριστικής ανάπτυξης, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δύο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, με συνεδριακά και αθλητικά κέντρα, κέντρα θαλασσοθεραπείας και οργανικές φάρμες καλλιέργειας

ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥΤο Δίκτυο Εθελοντών Ζωγράφου έχει σαν στόχο του μέσα από τον εθελοντισμό, να ενισχύσει τις σχέσεις αλληλεγγύης και την κοινωνική συνείδηση. Έχει σαν στόχο του να προωθήσει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, σε θέματα που αφορούν στην πόλη μας, αλλά και την συνεργασία με εθελοντικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα.

Χαμόγελο του Παιδιού - Ράδιο Ζωγράφου -

Έκρηξη Κοιμήση και προειδοποίηση… να ξεχάσουν το κέντρο κράτησης στην Αμφιλοχία

Έπεσαν από τα σύννεφα οι χιλιάδες κάτοικοι του δήμου Αμφιλοχίας από την ανακοίνωση της απρόσμενης είδησης για την εγκατάστασης κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στη Στάνο στο στρατόπεδο Ψαρόγιαννη που αποτελεί μέχρι σήμερα την έδρα της 679 Προκεχωρημένης Αποθήκης Πυρομαχικών (ΠΑΠ).

NTAΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΔΡΟΥΤΣΑ : "ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ"



Πρόσεχε σύντροφε!!! Οι Οθωμανοί ειναι Οθωμανοί!!!!

Πρόταση στον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα να επισκεφθούν μαζί την ελεύθερη και κατεχόμενη Κύπρο διατύπωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Zaman, σημειώνοντας μάλιστα ότι η...
πρόταση «βρίσκει ανταπόκριση στην ελληνική πλευρά».

ΙΝΔΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Σοκ προκαλεί η πρωτοφανής εκμετάλλευση της «μαύρης εργασίας» που έφερε στο φως η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας, εντοπίζοντας κύκλωμα Ινδών μεταναστών που είχαν πλουτίσει αναγκάζοντας ομοεθνείς τους να διανέμουν φυλλάδια φορώντας στο λαιμό συσκευές εντοπισμού GPS προκειμένου να ελέγχονται ανά πάσα στιγμή οι κινήσεις των εργατών-σύγχρονων σκλάβων.

ΨΥΧΡΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΨΥΧΑΡΗ



Από το : enimerosi24.gr
Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι επιχειρηματία των βορείων προαστίων (για την ακρίβεια ιδιοκτήτη γνωστού ΙΕΚ) που τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Το δείπνο όμως άρχισε να αποκτά...

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ... ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

MEGA-ΛΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ...

Τους έχει στη μπούκα μεγαλομέτοχος του Mega. Και θέλει να τους καθαρίσει και τους δυο. Γι αυτό δίνει εντολές να τους... πελεκίσουν στο δελτίο. Πρώτα στο στόχαστρο ήταν η Μπιρμπίλη. Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και τώρα μπήκε στο απυρόβλητο. Σειρά...
πήραν οι Παπουτσής και Ρέππας. Η εντολή ρητή : "διαλύστε τους". Η πληροφορία έφθασε σήμερα στο Μαξίμου. Και μόλις ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός, οι συνεργάτες του εμφανίστηκαν σίγουροι ότι ΔΕΝ πρόκειται να τους κουνήσει στον ανασχηματισμό...