Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΣΟΚ


1.1. Το πρώτο βήμα: ανάταξη της οικονομίας - αναθέρμανση της αγοράς 1.2. Το επόμενο βήμα: νέο αναπτυξιακό πρότυπο με αιχμή την πράσινη ανάπτυξη 1.3. Η απαραίτητη προϋπόθεση: το νοικοκύρεμα των δημόσιων οικονομικών - καταπολέμηση φοροδιαφυγής 1.4. Η υποχρέωση κάθε σύγχρονου κράτους: κανόνες και έλεγχος στις αγορές υπέρ του πολίτη, διασφάλιση δημόσιων κοινωνικών αγαθών

Η προσπάθεια σύγκλισης συνεχίζεται - Εξακολουθεί να υπάρχει περιθώριο συνεννόησης, δηλώνει ο πρωθυπουργός


«Και μετά τη σημερινή συζήτηση συνεχίζω να πιστεύω ότι επί της ουσίας υπάρχουν πολλά στα οποία μπορούμε να συγκλίνουμε» τόνισε ο πρωθυπουργός στη δήλωσή του -το βράδυ της Παρασκευής- και αφού προηγήθηκαν οι δηλώσεις των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών σχετικά με το Συμβούλιο.

Το ΔΝΤ και η... συνωμοσία για την 5η δόση!


Ένα εξαιρετικά δυσάρεστο τελεσίγραφο από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επρόκειτο να κομίσει στην Άνγκελα Μέρκελ ο Ντομινίκ Στρος Καν την... αποφράδα Κυριακή που πέρασε στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Νέας Υόρκης: «βρείτε τρόπο για να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα το 2012, αλλιώς το Ταμείο είναι υποχρεωμένο να αποσυρθεί από το πρόγραμμα διάσωσης»!

Όλα όσα συζητήθηκαν στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών...

Δεν έθεσε θέμα εκλογών ο πρωθυπουργός. Οικουμενική ζήτησε ο Καρατζαφέρης. Αρνήθηκε ο Σαμαράς. Τι είπαν για τα φορολογικά

Ολοκληρώθηκε μετά από τρεις και πλέον ώρες η συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα προβεί σε δήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει δηλώσεις από τα γραφεία του κόμματος, στη Συγγρού, ενώ η Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βουλή.

Συζητήσεις διάρκειας τρεισήμισι ωρών - Θα προχωρήσω μόνος μου χωρίς εκλογές, λέει ο πρωθυπουργός μετά το αποτυχημένο συμβούλιο αρχηγών

 Ολοκληρώθηκε έπειτα από τρεισήμισι ώρες το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κάποιοι έβαλαν τις καρέκλες τους πάνω από την Ελλάδα, δήλωσε εξερχόμενος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δίνοντας το στίγμα της συζήτησης.

ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ...


Διάφορες αρλούμπες γράφονται δεξιά και αριστερά σχετικά με όλα όσα ειπώθηκαν ή λέγονται τώρα στο Προεδρικό Μέγαρο. Από την στιγμή που έκλεισαν οι πόρτες μετά τις εθιμοτυπικές φωτογραφίες, καμία διαρροή δεν έχει υπάρξει. Τα κινητά τηλέφωνα των... πολιτικών αρχηγών έχουν παραδοθεί στους συνεργάτες τους και προς τα έξω δεν έχει διαρρεύσει ούτε κουβέντα. Οι πρώτες διαρροές εκτός των επίσημων ανακοινώσεων θα γίνουν μόλις ολοκληρωθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών...
ΣΤΙΣ 15:44

Οι Αγανακτισμένοι θα διαδηλώνουν κάθε απόγευμα «Όλοι στην πλατεία, να γράψουμε ιστορία!»


Νέο ραντεβού για σήμερα στις 18.00 έδωσαν οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα, ενώ ορισμένοι διαδηλωτές αποφάσισαν να μη φεύγουν καθόλου από την κεντρική πλατεία των Αθηνών και να στήσουν επί τόπου σκηνές, στα πρότυπα των Ισπανών. Ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν ξανά σε όλη την Ελλάδα, ενώ μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στα συλλαλητήρια της Κυριακής για τα οποία έχει δοθεί πανευρωπαϊκό σύνθημα!

Στηρίζει τη χώρα μας το Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο της Γερμανίας - «Να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ»


Το Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο της Γερμανίας DIHK στηρίζει την γραμμή της γερμανικής κυβέρνησης και τάσσεται κατά της αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας και κατά της εξόδου της χώρας από το ευρώ.