Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Παραπέμπεται ο Άκης για δωροδοκία και «ξέπλυμα χρήματος» (Κουτοπονηριές....Για να εκτονωθεί η αντίδραση του κόσμου για τα ληστρικά μέτρα)


Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων προτείνει το ΠΑΣΟΚ, παραπομπή και για άλλα αδικήματα ζητούν ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ
Παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη ο Άκης Τσοχατζόπουλος για δύο αδικήματα, της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σύμφωνα με όσα κατέθεσαν τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής για τα υποβρύχια.

Βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ στη Λιβύη με αεροπλάνα και ελικόπτερα


Βομβαρδισμοί,ΝΑΤΟ,Λιβύη,vomvardismoi,nato,livyiΗ Τρίπολη το βράδυ έγινε στόχος νατοϊκών αεροπορικών βομβαρδισμών, ενώ τα βρετανικά ελικόπτερα «Απάτσι» βομβάρδισαν και εντός της ημέρας στόχους στην πετρελαιοπαραγωγό περιοχή της πόλης Μπρέγκα, η οποία δεσπόζει στον αυτοκινητόδρομο για τη λιβυκή πρωτεύουσα.

Δεν έχει γίνει εξαρχής γνωστό αν υπάρχουν νεκροί μεταξύ των ενόπλων.

Σε ενέδρα έπεσαν Σύροι στρατιώτες και αστυνομικοί (φωτ.αρχείου)Δεκάδες Σύροι αστυνομικοί νεκροί σε ενέδρα ενόπλων στα βόρεια της χώρας

Τουλάχιστον 120, ενδεχομένως και περισσότεροι, Σύροι άμαχοι, αστυνομικοί και άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν σε ενέδρα εκατοντάδων ενόπλων και σε μάχες που ακολούθησαν στο βορειοδυτικό τμήμα της Συρίας,

Αποκλείει εκλογές, ανοιχτός σε δημοψήφισμα για τα νέα μέτρα ο πρωθυπουργός


Ο πρωθυπουργός σε συνεδρίαση του Υπουργικού ΣυμβουλίουΑνοιχτό ενδεχόμενο αξιοποίησης του δημοψηφίσματος για τα επερχόμενα μέτρα άφησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την μαραθώνια άτυπη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, κατά την οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, κάλεσε εκ νέου σε συνεννόηση τα άλλα κόμματα και αποκάλυψε ότι δεν θα ζητήσει την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος με πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Επεισόδια σε ομιλία της Αννας Νταλάρα στου Ζωγράφου


H υφυπουργός Εργασίας κυρία Αννα ΝταλάραΕπεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην διάρκεια ομιλίας της υφυπουργού Εργασίας κυρίας Αννας Νταλάρα στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου.

DER SPIEGEL: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ»


«Οι Έλληνες χρειάζονται περισσότερα χρήματα - και θα τα πάρουν. Ωστόσο με τα μέχρι τώρα μέσα δεν μπορεί να εξυγιανθεί η χώρα, η οικονομία συρρικνώνεται και τα φιλόδοξα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων είναι ουτοπικά», υποστηρίζει το εβδομαδιαίο περιοδικό Der Spiegel ..
που κυκλοφορεί σήμερα.

Λούκα Κατσέλη: Δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβλητικότητα, ταλαντεύσεις και υπεκφυγές


«Ας μη βιαστούμε να πετροβολήσουμε τη Βουλή», δήλωσε για τους «Αγανακτισμένους»
Για «αναγκαστικά, σκληρά και δύσκολα µέτρα, όσο βρισκόμαστε υπό επιτήρηση από τους δανειστές µας και η στρόφιγγα της χρηματοδότησης παραμένει κλειστή», έκανε λόγο η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, τονίζοντας ότι «δεν έχουμε περιθώρια ούτε για αναβλητικότητα, ούτε για ταλαντεύσεις, ούτε για υπεκφυγές».

Η τρόικα θα κόβει και θα ράβει κάθε 3μηνο μέχρι το 2015


Γιουνκέρ και ΠαπανδρέουΤης ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ
Επισφαλής είναι κάθε δόση του αρχικού, αλλά και του τυχόν νέου δανείου, καθώς η τρόικα θέτει ως προϋπόθεση την πρόοδο στους ενδιάμεσους στόχους, τριμηνιαίους και ετήσιους.

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!


Από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε. Με πολύ σκληρή επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό ο Μίμης Ανδρουλάκης εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για «επιδεικτική αλαζονεία» και...

"ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟ TWITTER"



Του Ι. Κ. Πρετεντέρη
ΑΚΟΥΩ ότι πρέπει να αναζητήσουµε δάνεια από τους Ρώσους και τους Κινέζους. Ή, ακόµη καλύτερα, ότι η χώρα πρέπει να κηρύξει άκυρο το χρέος της. ΑΚΟΥΩ, αντιθέτως, ότι πρέπει να το ελέγξει από την αρχή και (µε κάποιο µαγικό τρόπο) να βρει τι αποδέχεται και τι δεν αποδέχεται από όσα έχει δανειστεί. Ακούω ότι πρέπει να κηρύξουµε το Μνηµόνιο αντισυνταγµατικό.

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ



Δεκάδες χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «Αγανακτιμένων» την Κυριακή, σε ολόκληρη τη χώρα. Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες γωνιές της Ευρώπης, καθώς η Κυριακή ήταν η ημέρα Πανευρωπαϊκής Κινητοποίησης. Σύνταγμα Πρόκειται για...

Υπάρχει και αυτό το ΠΑΣΟΚ: Αντικατάσταση κάδων και καθαρισμός των καμμένων, με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας σε ρόλο εργάτη


Ο Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γρίβας (με το ροζ μπλουζάκι)














Μπορεί να αγανακτούμε με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.. Αγανακτούμε και εξοργιζόμαστε. Θυμώνουμε. Και ο θυμός μας γίνεται οργή.  Όμως ξέρουμε και ελπίζουμε.  Ξέρουμε πως στην παράταξη μας υπάρχουν χιλιάδες στελέχη σε όλα τα επίπεδα που αντιστέκονται, που προσπαθούν. που συνεχίζουν τον αγώνα.  

Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2


Σαφές στίγμα, με το οποίο αποστασιοποιείται από το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο για την οικονομία και τα οδυνηρά μέτρα που αυτό φέρνει στην ελληνική κοινωνία, έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Μιλώντας στο...

Φοροκαταιγίδα άνευ διακρίσεων Μείωση αποδοχών και εισοδημάτων από την 1η Ιουλίου


Aθήνα
Παρουσιάζονται σήμερα, Δευτέρα, στο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο από τον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου οι νέες δημοσιονομικές παρεμβάσεις για το 2011 και τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου.