Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ - fasismos


Νέες εκρήξεις έπληξαν σήμερα την Τρίπολη, λίγα λεπτά μετά από την μετάδοση ηχητικού μηνύματος του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι στην κρατική τηλεόραση, στο οποίο διαβεβαίωσε ότι θα πολεμήσει μέχρι τέλους.

Μονόδρομο θεωρούν την προσφυγή στην κάλπη


Φωνές υπέρ εκλογών από βουλευτές του ΠΑΣΟΚΕυθέως υπέρ της προκήρυξης εκλογών τάχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι από τους βουλευτές που πήραν το λόγο στο ΚΤΕ Οικονομίας.

Κακλαμάνης: "Να ερωτηθεί ο λαός"


kaklamanhsΘα πρέπει να γίνουν εκλογές ή δημοψήφισμα για να ερωτηθεί ο λαός, δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ "Πρωινή Ενημέρωση", ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, που μίλησε ακόμη για τα μέσα ενημέρωσης, το κίνημα των αγανακτισμένων, το πόθεν έσχες και τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Εργαζόμενος σε βρετανικό βρεφονηπιακό σταθμό παραδέχθηκε ότι βίασε νήπιο

(φωτ. αρχείου)
Εργαζόμενος σε βρετανικό βρεφονηπιακό σταθμό παραδέχθηκε ότι βίασε νήπιο
Μπέρμιγχαμ, Ηνωμένο Βασίλειο
Σοκ προκαλεί στη Βρετανία η υπόθεση ενός 20χρονου νεαρού, εργαζόμενου σε βρεφονηπιακό σταθμό του Μπέρμινγχαμ, ο οποίος δήλωσε ένοχος σε δικαστήριο στην κατηγορία βιασμού νηπίου.

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ



Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ για να ακολουθήσουν αιχμηρές τοποθετήσεις από τους βουλευτές του κόμματος. «Δεν υπάρχει σχέδιο και το...

«Έξυπνο» μηχανογραφικό θα συμπληρώσουν φέτος οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε ΑΕΙ, ΤΕΙ


'Ενα «έξυπνο» μηχανογραφικό δελτίο θα συμπληρώσουν φέτος οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στα ιδρύματα της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας.

Πόσα θα χάσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι


Πόσα θα χάσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι
Στα 4.000 ευρώ «κλειδώνει» το σύνολο των αποδοχών για όλη την ιεραρχία στο Δημόσιο από τους γενικούς διευθυντές και κάτω, ενώ σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο το πλαφόν των 5.800 ευρώ θα κρατήσουν κατ' εξαίρεση γενικοί γραμματείς, διοικητές και πρόεδροι οργανισμών.

ΣΦΑΓΗ ΕΦΑΠΑΞ 30% ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ


Ρεπορτάζ : Χρήστος Μέγας
(από την Ελευθερτουπία)
Με τη μέθοδο του... ΛΑΦΚΑ θα περικοπεί το 30% του εφάπαξ στο Δημόσιο. Αρχής γενομένης από τον προσεχή Σεπτέμβριο, οπότε η πρώτη δόση θα φτάσει στο 10%. Ακόμη και συνταξιούχους που περιμένουν εδώ και χρόνια το εφάπαξ θα πιάσουν οι...

Σκηνικό τρόμου σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει επίμονα τα λάθη και τις αστοχίες του πρώτου μνημονίου, σχολιάζει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, τονίζοντας ότι τα νέα μέτρα συνθέτουν ένα σκηνικό τρόμου. Αναλυτικότερα, ο κ. Κορκίδης επισημαίνει τα εξής:

Είδε και ο Μίμης το φως το αληθινόν



Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα προτού πραγματοποιηθεί η κρίσιμη για την κυβέρνηση ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση.

Από τις αποφάσεις των επόμενων ημερών κρίνεται η πατρίδα και το μέλλον της (πόσες είναι αυτές οι μέρες?


Από τις αποφάσεις των επόμενων ημερών κρίνεται η πατρίδα και το μέλλον τηςΔραματική έκκληση για ψήφιση του μεσοπρόθεσμου από τον πρωθυπουργό

Σε δραματικούς τόνους ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος, όχι μόνο στο υπουργικό του συμβούλιο, μίλησε για κρίσιμες μέρες και εβδομάδες μέχρι την σύνοδο κορυφής στις 23 Ιουνίου

Σοβαρές διαφοροποιήσεις από την Ξενογιαννακοπούλου - Μπράβο Μαριλιζα!!!


Σοβαρές διαφοροποιήσεις από την ΞενογιαννακοπούλουΤα τρία όχι της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών
Σημαντικές ενστάσεις σε κρίσιμα στοιχεία του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος εξέφρασε στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

<ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ...



soRry MiSter geoRge but the problima einai oti YpaRxei krisi empistoSYnis O laos den kserei TI einai aLHueia kAi ti psema apo ayta poy leEi h kibernisi Tin anaksiokraTIA tin enisxyetai me tis epiloges sas . H silogiki leiTOYRGIA TOY kinyMATOS ANTIKATASTATHIKA APO TH sylOGIKI LEItoyrgeia tiw OmAdAs  toN Gymnasthrion kai TON SAloniON . PROEDRE ΘΥΜΙΣΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ χειροτερα απο ότι το ονομα ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΗΤΑ 

Βόμβα έτοιμη να εκραγεί τα «κόκκινα» στεγαστικά στον υπερχρεωμένο νότο της ΕΕ


Τον κίνδυνο να ξεσπάσει σοβαρή κρίση στον τομέα των στεγαστικών δανείων στον υπερχρεωμένο ευρωπαϊκό νότο και στην Ιρλανδία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες, την αγορά κατοικίας και τις τράπεζες, επισημαίνει μελέτη του έγκυρου think tank των Βρυξελλών CEPS.