Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Η πρόοδος των διαβουλεύσεων για το ελληνικό ζήτημα θα κρίνει τη σύγκληση Συνόδου Κορυφής

O Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ εξετάζουν το ενδεχόμενο σύγκλησης Συνόδου ΚορυφήςΑπό την πρόοδο των διαβουλεύσεων των τεχνικών επιτροπών που συντονίζει η Οικονομική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα εξαρτηθεί τελικά το εάν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή ή το Σάββατο η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των ευρωπαίων ηγετών για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους.

Δραματικές αποκαλύψεις Τιμοσίδη στη Βουλή - Η Αθήνα παραδομένη στις πόρνες, τα ναρκωτικά και τη φυματίωση

Δραματική αύξηση της πορνείας από αλλοδαπές ιερόδουλες μικρής ηλικίας, στο κέντρο της Αθήνας και σε δέκα ακόμη σημεία στην Αττική, αλλά και αύξηση της φυματίωσης επιθετικής μορφής, των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, του AIDS (μερική) και σημαντική αύξηση της ηπατίτιδας C και Β, έχει καταγράψει το υπουργείο Υγείας.

Τι θα σήμαινε μια επιλεκτική χρεοκοπία Δάνεια - γιοκ κι ακραίο σενάριο με πλαφόν στις αναλήψεις

Με δεδομένο πως οι λύσεις που έχουν πλέον πέσει στο τραπέζι για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης χρέους περιλαμβάνουν σε όλες τους δυνατούς ... συνδυασμούς μιας κάποιας μορφής

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟ 35% ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ


Κάτω από τη βάση κινήθηκε, σε ποσοστό 35%, ο γενικός βαθμός πρόσβασης των υποψηφίων στην Ανωτάτη Εκπαίδευση. Τα περισσότερα άριστα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις συγκεντρώσαν οι υποψήφιοι της Θετικής κατεύθυνσης και της...

KΥΠΡΟΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ


Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το προεδρικό μέγαρο της Λευκωσίας, όπου κατέληξε μεγάλη πορεία πολιτών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς. Ομάδα νεαρών έριξε πέτρες και κροτίδες προς την κατεύθυνση του.

Με την «επιλεκτική χρεοκοπία» στο τραπέζι-Κρίσιμη μάχη της Αθήνας στην Σύνοδο Κορυφής την Παρασκευή

Μείωση του ελληνικού χρέους -ακόμη και μέσω της «επιλεκτικής χρεοκοπίας»- φαίνεται ότι βρίσκεται για τα καλά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων της EE, στην προσπάθεια να βρεθεί συνολική λύση στη κρίση στην οποία είναι εγκλωβισμένη η Ελλάδα.