Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

«Καμπανάκι» Βενιζέλου για την 6η δόση, εν όψει του ελέγχου της τρόικας τον Αύγουστο

Θα σταματήσει ποτέ αυτός ο εκβιασμός για κάθε δόση?
H συζήτηση του πολυνομοσχεδίου ξεκίνησε με αντεγκλήσεις στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής Απαραίτητη χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος την άμεση υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου, εν όψει της επικείμενης αξιολόγησης της τρόικας, κατά τη συζήτηση του σχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Για τις θέσεις με τις οποίες προσέρχεται η Ελλάδα στη Σύνοδο ενημέρωσε ο πρωθυπουργός τους αρχηγούς

Ο πρωθυπουργός Γιώργος ΠαπανδρέουΤηλεφωνική επικοινωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς είχε το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις θέσεις με τις οποίες προσέρχεται η Ελλάδα στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης, κατά την οποία η Αθήνα αναμένει να βρεθεί μια συνολική λύση για το πρόβλημα του χρέους.

«Η ΜΠΡΕΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΝΤΑΦΙ»


Ο εκπρόσωπος του καθεστώτος στην Τρίπολη διέψευσε χθες την κατάληψη του πετρελαϊκού λιμένα της Μπρέγκα, στην ανατολική Λιβύη, από τους εξεγερμένους. "Η Μπρέγκα είναι απολύτως υπό τον έλεγχο των δυνάμεών μας, που τις βοηθούν οι φυλές και οι εθελοντές, και οτιδήποτε...

ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

Διαδικασίες-εξπρές και στη μετακίνηση των υπαλλήλων αναμένονται με τη διαδικασία κατάργησης ή συγχώνευσης 27 δημόσιων οργανισμών εποπτείας υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σύμφωνα με ρύθμιση που προωθεί σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, το προσωπικό των...

«Έχουμε τον έλεγχο της Μπρέγκα» δηλώνουν οι Λίβυοι εξεγερμένοι

Οι Λίβυοι εξεγερμένοι ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι ανέκτησαν τον έλεγχο της πόλης Μπρέγκα, η οποία βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της χώρας και η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική, λόγω των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων που διαθέτει.

«Εφικτή» η συμφωνία για το ελληνικό χρέος στη Σύνοδο Κορυφής, λέει ο Ευ.Βενιζέλος

Την αισιοδοξία της κυβέρνησης για επίτευξη συμφωνίας επί του ελληνικού χρέους στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του σε διεθνές πρακτορείο ειδήσεων.