Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σκληραίνουν τη στάση τους - Μετωπική κυβέρνησης-ιδιοκτητών ταξί μετά τη νέα άκαρπη συνάντηση με τον Γ.Ραγκούση


Ιδιοκτήτης ταξί με φόντο τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου...Σκληραίνουν τη στάση τους οι ιδιοκτήτες ταξί μετά και τη νέα άκαρπη συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας με τον υπουργό Υποδομών, Γ.Ραγκούση.

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι χρυσές "γοργόνες"


Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες της Σαγκάης, οι παίκτριες της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών.
Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχθεί τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες που έθεσαν ως στόχο το... χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Συρία: Πάνω από 120 νεκροί, από τις εκκαθαριστικές επιθέσεις του στρατού


Οι νεκροί από τις επιχειρήσεις του στρατού σε όλη τη Συρία ξεπέρασαν τους εκατό και μόνο στην πόλη Χάμα έχουν καταγραφεί σήμερα 95 θύματα, υποστήριξε ο πρόεδρος της Εθνικής Οργάνωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αμάρ Κουράμπι.

Πύρινο “θέαμα” στην Σικελία


Σιντριβάνι λάβας, που έφτασε τα 500 μέτρα, ξεπήδησε από την Αίτνα, η οποία ξύπνησε για ακόμη μία φορά, προσφέροντας ένα φυσικό υπερθέαμα στους κατοίκους της Σικελίας.


ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ



Σαφές προβάδισμα έχει το αντιπολιτευόμενο Λαϊκό Κόμμα (PP) της Ισπανίας εν όψει των βουλευτικών εκλογών, που προγραμματίστηκαν για τις 20 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύθηκαν την Κυριακή στην...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ

Συνέδριο για τη βοήθεια όσων πλήττονται από τη σοβαρή ξηρασία στη Σομαλία διοργανώνει στις 9 Αυγούστου η Αφρικανική Ενωση (AU). Τη διοργάνωση του συνεδρίου, που θα γίνει στις 9 Αυγούστου στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της AU Εράστους Μουένσα.

Μετά την απομάκρυνση των σκηνών - Πορεία διαμαρτυρίας των «Αγανακτισμένων» το απόγευμα της Δευτέρας


Οι σκηνές απομακρύνθηκαν από την πλατεία Συντάγματος τα ξημερώματα του ΣαββάτουΠορεία διαμαρτυρίας, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας και θα κινηθεί προς το δημαρχείο, ψηφίστηκε στη συνέλευση των «Αγανακτισμένων» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Συντάγματος, μετά την απομάκρυνση των σκηνών από συνεργεία του δήμου.

Μήνυμα από το Λευκό Οίκο - Τη συμφωνία Δημοκρατικών-Ρεπουμπλικάνων για το χρέος ανακοίνωσε ο Ομπάμα

Δεν έχουμε φτάσει στο τέλος αυτής της κρίσης ακόμη, είπε ο Μπαράκ Ομπάμα
Δεν έχουμε φτάσει στο τέλος αυτής της κρίσης ακόμη, είπε ο Μπαράκ Ομπάμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ότι Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι προχώρησαν σε συμφωνία ώστε να αποφευχθεί η καταστροφική οικονομική κρίση της χώρας.