Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας κατά του κατοχικού καθεστώτος της Κύπρου

Μήνυση εναντίον του παράνομου καθεστώτος των κατεχομένων, της εταιρείας Voyager Κibris και της εταιρείας Νet Ηoldings με έδρα την Κωνσταντινούπολη, υπέβαλε η εταιρεία Ιnternational Creative Τalent Αgency, που αντιπροσωπεύει τον Χούλιο Ιγκλέσιας.

Τουρκία: 400 ευρώ... για μια νύφη


Τουρκία: 400 ευρώ... για μια νύφηΕκτός από τα παζάρια προϊόντων στις υπαίθριες αγορές της Τουρκίας, οι γείτονές μας φαίνεται...
ότι επιδίδονται και σε «παζάρια» νυφών... τα κοινώς λεγόμενα νυφοπάζαρα!

Κλείνει η στρόφιγγα για το ΕΚΑΣ-Αυστηρότερα τα κριτήρια χορήγησης


Αυστηρότερα γίνονται τα κριτήρια για την καταβολή του ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργού Εργασίας, στο συνολικό ετήσιο εισόδημα θα προσμετράται και αυτό που φορολογείται με ειδικό τρόπο, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί και η μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα.

Δημοσιεύτηκε το ΠΔ - Σε γραμματεία υπό τον πρωθυπουργό η εποπτεία των κρατικών ΜΜΕ


Η ΕΡΤ περιλαμβάνεται στις ρυθμίσεις του νέου ΠΔΤο σύνολο των αρμοδιοτήτων για την εποπτεία των κρατικών μέσων μαζικής ενημέρωσης μεταφέρεται στην υπαγόμενη στον πρωθυπουργό γενική γραμματεία Ενημέρωσης, η οποία μετονομάζεται σε γενική γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης.

«Ζώνη» μέσα στην Ευρωζώνη-Γαλλογερμανικό διευθυντήριο για το ευρώ, «ίσως» ευρωομόλογο στο μέλλον


Σε δέσμη προτάσεων για την δημοσιονομική διακυβέρνηση της Ευρωζώνης συμφώνησαν η Γαλλία και η Γερμανία, επισήμαναν ο Νικολά Σαρκοζί και η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μετά την έκτακτη συνάντηση που είχαν στο Παρίσι.

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ παχυλοί λογαριασμοί που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν


Αγνωστο φαίνεται να είναι το γκισέ της Εφορίας για χιλιάδες επαγγελματίεςΤι κοινό έχουν έξι μεγαλογιατροί, ένας αστρολόγος, ένας κομμωτής, μια τεχνική εταιρεία, ένα σούπερ μάρκετ και ένα τουριστικό γραφείο;

Αποδοκιμασίες και προπηλακισμοί - Στόχος «αγανακτισμένων» έγιναν το Δεκαπενταύγουστο υπουργός και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε στην ΚυλλήνηΑθήνα
Φραστική επίθεση δέχθηκαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκης και ο βουλευτής Χρ.Μαγκούφης.

Απότομη προσγείωση για τη γερμανική οικονομία στο β' τρίμηνο του 2011


Προβληματισμένη μοιάζει η καγκελάριος ΜέρκελMε μια δυσάρεστη είδηση στις αποσκευές της φτάνει στο Παρίσι για τη συνάντηση με τον Νικολά Σαρκοζί η Ανγκελα Μέρκελ.

Το ΑΕΠ της Γερμανίας δεν αυξήθηκε παρά μόνο κατά 0,1% κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο, ανακοίνωσε η υπηρεσία στατιστικής Destatis.

Η οικονομική κρίση του 1929

Τα μεγάλα κραχ δεν εκδηλώνονται ποτέ με τον ίδιο τρόπο. Διαφέρουν ως προς το μέγεθος, τις αιτίες και τις επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία. Έχουν όμως κάτι κοινό: τη λεγόμενη «χρηματιστηριακή φούσκα» -την παράλογη και αφύσικη αύξηση στις τιμές των μετοχών στα χρηματιστήρια.

Ο Τσάβες για τη χημειοθεραπεία

Ο πρόεδρος Ούγο Τσάβες επέστρεψε στη Βενεζουέλα το πρωί της Κυριακής, μετά τον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπείας στον οποίο
υποβλήθηκε στην Κούβα και ακούστηκε αναζωογονημένος και μαχητικός σε δηλώσεις που έκανε τηλεφωνικά στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο VTV.

Καινούριο φάρμακο καταστρέφει οποιοδήποτε ιό!

Από την εποχή της τυχαίας ανακάλυψης της πενικιλίνης, βρήκαμε διάφορους τρόπους να αντιμετωπίζουμε τις διάφορες μολύνσεις από βακτήρια. Αλλά με τους ιούς τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να θεραπεύουμε τα συμπτώματα.

Το αιματηρότερο 24ωρο εδώ και ένα χρόνο


Η αιματηρότερη ημέρα εδώ και ένα χρόνο, σημάδεψε την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο Ιράκ, με αποτέλεσμα, μέχρι αργά...
το βράδυ της Δευτέρας, να έχουν σκοτωθεί 74 άτομα και να έχουν τραυματιστεί περισσότερα από 300.

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν απόψε ότι ένας εκπρόσωπος της λιβυκής αντιπολίτευσης, ο 'Αλι Αουτζάλι, διαπιστεύτηκε νέος πρεσβευτής της Λιβύης στην Ουάσινγκτον.

ΗΠΑ: Εκπρόσωπος των λίβυων αντικαθεστωτικών, διαπιστεύτηκε πρεσβευτής της Λιβύης, στην Ουάσινγκτον Άλλαξε ο Μανολιος......
"Ο Αουτζάλι διαπιστεύτηκε και η πρεσβεία είναι ανοιχτή", δήλωσε στο Τύπο η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ.

Οι εντολές του θεού του (πράσινου) ήλιου, Ρα (-γκούση)


Από factorx στις 15/08/2011
Ακροβατικά αρχαίας Αιγυπτίας - πιστής στο Θεό Ρα
Μετωπική σύγκρουση εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ συνιστά το “μανιφέστο” που καταθέτει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης μέσω συνέντευξης του στην Real News.