Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν έχω να πληρώσω, ας με συλλάβει ο Βενιζέλος» λέει ο Θ.Πάγκαλος για τα χαράτσια στα ακίνητα


O Θ.Πάγκαλος δήλωσε ότι για να μπορέσει να πληρώσει τους φόρους για την ακίνητη περιουσία του θα πρέπει να πουλήσει ένα από τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του.
Στη διάρκεια συνέντευξής του στο Mega, είπε ότι ούτε και εκείνος έχει να πληρώσει τον φόρο για τα ακίνητα. Ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικός φόρος 7.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και του τέλους ακίνητης περιουσίας.

“Το δράμα της χώρας είναι ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση ούτε με δημοκρατικό τρόπο ούτε με εκλογές“

Είναι δυνατόν?

“Το δράμα της χώρας είναι ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση ούτε με δημοκρατικό τρόπο ούτε με εκλογές“

«Που ήσουν νιότη πού ΄λεγες πως θα γινόσουν άλλος»!

ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχο, γιατί έτσι μπορούμε να τεθούμε και υπό εθνικό αυτοέλεγχο“.

«Βραχυκύκλωμα» στην εφεδρεία


Στον αέρα βρίσκεται το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, στο οποίο η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί απέναντι στην τρόικα πως θα υπαχθούν περίπου 30.000 υπάλληλοι έως το τέλος του έτους. Η εφαρμογή του μέτρου δείχνει να παίρνει μικρή παράταση - όπως αναφέρουν στελέχη του Δημοσίου - μετά και την άρνηση που έδειξαν οι πρώτοι 151 φορείς να αποστείλουν τις λίστες με το πλεονάζον προσωπικό.

Ασήμι βάρους 220 τόνων στο ναυάγιο του "Gairsoppa"


Η αμερικανική εταιρεία Odyssey Marine Exploration ανακοίνωσε χθες το βράδυ τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του ναυαγίου του βρετανικού φορτηγού πλοίου "Gairsoppa", το οποίο βυθίστηκε το 1941 από γερμανικό υποβρύχιο μαζί με το φορτίο των 220 τόννων ράβδων αργύρου που μετέφερε, έναν θησαυρό που η εταιρεία σχεδιάζει να ανελκύσει την άνοιξη.

Για αλαζονεία και αναξιοπιστία κατηγορεί τον Βενιζέλο η αντιπολίτευση


Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν τα νέα φορολογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τον κατηγορούν για «αλαζονεία», «αναξιοπιστία» και «απροθυμία να συγκρουστεί με το πελατειακό κράτος».

Η μεγάλη κλοπή με τις αποδείξεις – Ως 50% του μεικτού εισοδήματος πρέπει να συγκεντρώσουν φέτος οι πολίτες


Πραγματική βόμβα στα θεμέλια κάθε οικογένειας έβαλε με μια μόνο φράση ο υπουργός οικονομικών. Με μια και μόνο κίνηση, χωρίς καμία προειδοποίηση, μόλις 3 μήνες πριν τελειώσει ο χρόνος μαθαίνουμε ότι το ποσοστό των αποδείξεων που πρέπει να συγκεντρώσουμε δεν θα είναι 25%, αλλά ως και 50%, όχι για να πάρουμε επιστροφή αλλά για να μην πληρώσουμε επιπλέον φόρο. ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ... ΤΕΛΟΣ!

Στο Άγιον Όρος ο πρωθυπουργός

Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να μας βοηθήσει ο Θεός παρά η Μερκελ, οι αγορές και οι Ντόπιοι Μαθητευόμενοι μάγοι  (μην πω τίποτε βαρύτερο!!)

Για τις εκδηλώσεις προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Ολοκληρώνεται σήμερα η 48ωρη κινητοποίηση


Απεργούν και σήμερα εφοριακοί και τελωνειακοί αντιδρώντας στη μείωση των αποδοχών τους και τη «συνεχιζόμενη επίθεση στους δημοσίους υπαλλήλους» (εργασιακή εφεδρεία, απολύσεις, διάλυση υπηρεσιών).

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΜΕ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΡΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Συμπλοκές ανάμεσα σε Σέρβους του Κοσόβου και άνδρες της ειρηνευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ, KFOR, σημειώθηκαν την Τρίτη, με την δύναμη να κάνει χρήση ακόμα και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσει το πλήθος τραυματίζοντας αρκετούς πολίτες, σύμφωνα με μαρτυρίες.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

 Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος τη Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας μετά την ψήφιση της τροπολογίας για το τέλος στα ακίνητα. «Η συντεταγμένη πτώχευση του λαού μας έχει ήδη ξεκινήσει. Μια έκπτωτη στη συνείδηση της κοινωνίας κυβέρνηση και μια διαρκώς αυτογελοιοποιούμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ψήφισε για μια ακόμη φορά ένα τελευταίο -μέχρι το επόμενο- αντιλαϊκό, αντικοινωνικό, αντισυνταγματικό χαράτσι», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Τα δύο σενάρια της χρεοκοπίας και οι επιπτώσεις τους σε μισθούς, καταθέσεις και συντάξεις


Τα δύο σενάρια της χρεοκοπίας και οι επιπτώσεις τους σε μισθούς, καταθέσεις και συντάξεις
Mε τον κίνδυνο της χρεοκοπίας να μην έχει απομακρυνθεί, καθώς παρά περί τις αντιθέτου διαβεβαιώσεις τα διεθνή ΜΜΕ αλλά και οικονομικοί αναλυτές επιμένουν στο ενδεχόμενο, τα δύο βασικά ερωτήματα αφορούν το τι μπορεί να γίνει, αλλά και το τι μπορεί να κάνουμε εμείς για να προστατευθούμε, όσο μπορούμε, από την θύελλα, που πιθανώς να έρθει.

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ


Τεράστια ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς και το επιβατικό κοινό της Αθήνας σήμερα, καθώς απεργούν τόσο οι εργαζόμενοι όλων των μέσων μεταφοράς, όσο και οι οδηγοί των ταξί. Ειδικότερα, για
σήμερα 24ωρες απεργίες έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, προαστιακό, τραμ και ΟΣΕ.

LE FIGARO : Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ


«Δύο χρόνια μετά τη λήψη των πρώτων διασφαλίσεων από τους εταίρους της η Ελλάδα επιδεικνύει μια ανευ προηγουμένου αμέλεια» σημειώνει με δηκτικό ύφος ο διευθυντής της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro Γκαετάν ντε Καπέλ στο άρθρο του με τίτλο «ο ελληνικός κίνδυνος των τραπεζών».