Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΞΕ-ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ! - ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ DEAL ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΕΜΙΡΗ

apo to fimotro
Πάνε και τα Μεταλλεία Χαλκιδικής. Περνάνε στα χέρια του Εμίρη του Κατάρ. χωρίς να γνωρίζει κανένας πόσο και για ποιον λόγο πουλήθηκαν. Η συμφωνία έκλεισε σήμερα το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Αποφασίστηκε η είσοδος κεφαλαίων του Κατάρ στην εταιρεία Μεταλλεία Χαλκιδικής «Ελληνικός Χρυσός».

Ώρα μηδέν για 6η δόση και δημοσίους υπαλλήλους στις κρίσιμες επαφές με την τρόικα


Αθήνα
Το κρίσιμο θέμα της εργασιακής εφεδρείας και το προσχέδιο του προϋπολογισμού είναι τα δύο «καυτά» θέματα που συζητούνται στις διαδοχικές επαφές της τρόικας με τους υπουργούς. Αναφορικά με την εφεδρεία, κατά πληροφορίες, φαίνεται πως υπήρξε συμφωνία με την τρόικα στη βάση της κυβερνητικής πρότασης που προκρίνει το ηλικιακό κριτήριο. Τη Δευτέρα εισάγεται προς ψήφιση στη Βουλή ο προϋπολογισμός.

ΧΡ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ

 "Πλακώνονται" για το ποιος έχει την αποτελεσματικότερη λύση για τις απολύσεις

Ευθύνες σε κυβερνητικά στελέχη για το γεγονός ότι δεν έχουν προχωρήσει οι συγχωνεύσεις των οργανισμών του Δημοσίου, με αποτέλεσμα σήμερα να επιβάλλεται η λύση της εργασιακής εφεδρείας επιρρίπτει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ.

TΣΙΠΡΑΣ: «ΩΜΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»


Λάβρος κατά της κυβέρνησης ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας που ζήτησε τη δημοσιοποίηση των επιστολών που ζήτησε από την κυβέρνηση η Κριστίν Λαγκάρντ. Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση για ωμή λεηλασία και ξεπούλημα της Ελλάδας.

Απίστευτη πρόκληση των Σκοπιανών διεθνών μπασκετμπολιστών


Κατέκτησαν οι Σκοπιανοί την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ της Λιθουανίας και ξεκίνησαν τις εθνικιστικές φανφάρες.
Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τους μπασκετμπολίστες από την ΠΓΔΜ να πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί των Λιθουανών, τραγουδώντας συνθήματα εθνικιστικού περιεχομένου που στοχοποιούν την Θεσσαλονίκη επαναφέροντας στο προσκήνιο τις βλέψεις τωνγειτόνων για τη «μεγάλη Μακεδονία» που ονειρεύονται.

Δεν καταβλήθηκαν μισθοί στο Δήμο ΖΩΓΡΑΦΟΥ!.. Λέει το "ΤΡΟ-ΜΑ-ΚΤΙΚΟ" , Αλλά ειναι ΨΕΜΑ!!!

Ο καταγγέλλων υπάλληλος του δήμου είναι ψεύτης και συκοφάντης

νάρτηση στο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!!

Δεν καταβλήθηκαν μισθοί!
Δεν καταβλήθηκαν οι μισθοί σε κανέναν υπάλληλο του Δήμου Ζωγράφου μόνιμου ή αορίστου ή ορισμένου χρόνου. ΝΤΡΟΠΉ! Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, να γίνεται κάτι τέτοιο. Μας λένε ότι κάποιο πρόβλημα υπήρξε και θα καταβληθούν από βδομάδα. ΑΙΣΧΟΣ!"


Επειδή προσωπικά γνωρίζω τι έγινε, σας διαβεβαιώνω ότι το κείμενο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.  Το "ΝΤΡΟΠΉ" και "ΑΙΣΧΟΣ",  δεν πρέπει να χαρακτηρίζουν μόνο τον "ανώνυμο"  που έστειλε το κείμενο, αλλά και το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΌ που τα υιοθέτησε με την ανάρτηση. Αν υπήρχε ίχνος σοβαρότητας   θα επικοινωνούσαν με το αρμόδιο τμήμα μισθοδοσίας ή την αρμόδια αντιδήμαρχο, και θα διαπίστωναν τη "μη σοβαρότητα" του ανώνυμου καταγγέλλοντος. Αυτό που στην πραγματικότητα συνέβη είναι ότι, λόγω προσαρμογών στο πρόγραμμα μισθοδοσίας καθυστέρησε για "μερικές ώρες" η ολοκλήρωση της διαδικασίας. Στην πλειονότητα των τμημάτων πιστώθηκε ο μισθός "πριν την ώρα"  του. Πιθανότατα και ο  "καταγγέλλων" αν έκανε τον κόπο να πάει στην τράπεζα θα διαπίστωνε πως η μισθοδοσία του  ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ, είχε πιστωθεί από τις 30 ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ. Το "από βδομάδα" που λέει είναι προϊόν  αρρωστημένου μυαλού.  Επειδή μεσολαβεί Σαββατοκύριακο και ως γνωστόν οι τράπεζες δεν λειτουργούν, η μισθοδοσία των ελάχιστων τμημάτων που δεν πιστώθηκε Παρασκευή , θα πιστωθεί τη Δευτέρα. Άλλωστε όλες οι μισθοδοσίες καταβάλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα του μήνα!!! Απευθυνόμενος στο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΌ τους λέω πως πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν ανεβάζουν θέματα που είναι ψευδή και συκοφαντικά και που πιθανότατα προέρχονται από αρρωστημένα μυαλά. Εάν έχουν το email του ανώνυμου ας επικοινωνήσουν μαζί του να τους πει πότε πιστώθηκε ο λογαριασμός του και από που είχε την πληροφορία ότι θα..καταβληθούν οι μισθοί από βδομάδα.