Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Εγκρίθηκαν ομόφωνα εφεδρεία και προσχέδιο προϋπολογισμού


  Οι Βουλευτές , υπουργοί, γενικοί γραμματείς κ.λ.π., συμπεριλαμβάνονται στη ρύθμιση? 

Ομόφωνη ήταν η έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου για το σχέδιο της εργασιακής εφεδρείας και το προσχέδιο του προϋπολογισμού που μονοπώλησαν τη σημερινή ατζέντα.

Μέτρα ύψους 6,6 δισ. ευρώ για το 2011 και 2012, προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμού


Εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, το βράδυ της Κυριακής, το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2012, που έχει συμφωνηθεί και με την τρόικα. Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει, λαμβάνονται μέτρα 6,6 δισ. ευρώ (περικοπές δαπανών και αύξηση εσόδων) για τη διετία (2011 - 2012).

Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ: 35.000 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

Δάκτυλος του Τσίπρα
Τουλάχιστον 35.000 άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο Μάντσεστερ, κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου του κυβερνώντος Συντηρητικού κόμματος της Βρετανίας, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές και τα μέτρα λιτότητας. "Έξω οι διεφθαρμένοι Συντηρητικοί", φώναζαν οι διαδηλωτές περνώντας μπροστά από το χώρο όπου φιλοξενείται το συνέδριο του κόμματος.

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

  Πρόταση να περάσουν στους συμβολαιογράφους τρεις δικαστηριακές διαδικασίες προκειμένου να εκσυγχρονιστεί το σύστημα δικαιοσύνης και να αποσυμφορηθούν οι δικαστικές αίθουσες κατέθεσε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου στο διάλογο με την τρόικα.

Έλλειμμα 8,5% του ΑΕΠ το 2011, 6,8% το 2012, σύμφωνα με το προσχέδιο του προϋπολογισμού

Έλλειμμα 8,5% του ΑΕΠ το 2011, 6,8% το 2012, σύμφωνα με το προσχέδιο του προϋπολογισμού. Εκτός στόχων λόγω ύφεσης, κινείται το έλλειμμα του 2011 και του 2012, όπως καταγράφεται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2012, που συζητείται αυτήν την ώρα στο Υπουργικό Συμβούλιο και θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή.

Πρώτη Νοεμβρίου κόβονται οι επικουρικές


Κατά 15% με 30% αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και 60% θα περικοπούν από την 1η Νοεμβρίου οι επικουρικές συντάξεις δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης μιλώντας στο Mega. Οι περικοπές αφορούν όλους τους δικαιούχους επικουρικής σύνταξης από το ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ, το ταμείο των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, το Μετοχικό Ταμείο Στρατού και το ταμείο των πολιτικών υπαλλήλων, όπως και ταμείο που καλύπτει υπάλληλους τραπεζών.

Στην εφεδρεία όσοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ανταπεξέλθουν, λέει ο Ευ.Βενιζέλος

 Μεγαλύτερες πιθανότητες να "επιβιώσουν"έχουν οι υπουργοί και οι βουλευτές, που έτσι και αλλιώς δεν έχουν τώρα καμιά χρησιμότητα!! Γ.Ζ
 
apo in.gr

Τις αγωνίες, τα αδιέξοδα και τους προβληματισμούς των «κολασμένων μηνών» που έρχονται για όλους περιγράφει -μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής- ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ παράλληλα διαβεβαιώνει ότι η 6η δόση της βοήθειας είναι εξασφαλισμένη.

Οι πρώτοι πτωχεύσαντες...... Κλειδώνουν το απόγευμα στο Υπουργικό εφεδρεία και προϋπολογισμός

Από το in.gr

Κρίσιμες αποφάσεις για την εκταμίευση της 6ης δόσης από το πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας καλείται να λάβει το απόγευμα της Κυριακής το Υπουργικό Συμβούλιο.

Occupy Wall Street - ΗΠΑ: 500 συλλήψεις σε διαδήλωση “Αγανακτισμένων”

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η γέφυρα του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, μερικές ώρες αφού η αστυνομία συνέλαβε πάνω από 500 διαδηλωτές διότι εμπόδιζαν την κίνηση των οχημάτων.
«Πάνω από 500 (διαδηλωτές) συνελήφθησαν στη γέφυρα του Μπρούκλιν αργά το απόγευμα», αφού «παρακώλυσαν την κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση το Μπρούκλιν επί δύο ώρες», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ: ΟΣΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ


Δεν υπάρχει ρήτρα αποπομπής μιας χώρας από την Ευρωζώνης, αλλά μόνο όσοι εθελοτυφλούν μπορούν να πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν διατρέχει κίνδυνο, αναφέρει ο κ. Σημίτης. Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι τυχόν έξοδός μας από την Ευρωζώνη πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο γιατί θα είναι καταστροφική, αφού "σε μια τέτοια περίπτωση, ένα ευρώ θα αντιστοιχεί σε εξακόσιες δραχμές ή και πολύ παραπάνω και οι Έλληνες θα χάσουμε ένα μεγάλο ποσοστό της αξίας των χρημάτων μας".

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ»!

(ΜΠΡΆΒΟ ΜΑΣ. Μετά τους 300 του Λεωνίδα, 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα αλλάξουν το ρου της ιστορίας του πλανήτη!!!!!!!!! Σήκω παππού να δεις τον εγγονό σου !! Γ.Ζ.)

Με δημοσίευμα κόλαφο κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων στην Ελλάδα, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στην Ελλάδα,

Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Να μην πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων, αλλά να καταβάλουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στο λογαριασμό της ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του ο Αλέξης Τσίπρας.

Eπιχειρηματίες και ένας ιερέας σε μεγάλο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Δεν έχουν ονόματα?

από το newpost

Eπιχειρηματίες και ένας ιερέας σε μεγάλο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας
Πρόσωπα υπεράνω υποψίας, ακόμα και ένας ιερέας απο την Κρήτη, είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μεταξύ 15 ατόμων, που κατηγορούνται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για διακίνηση ιδιαίτερα σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω ίντερνετ.

Μαχάτμα Γκάντι

Μαχάτμα Γκάντι ( 1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ο Μοχάντας Καραμτσάντ Γκάντι (όπως ήταν το πραγματικό του όνομα) ήταν Ινδός πολιτικός, στοχαστής και επαναστάτης. Υπήρξε η κεντρική μορφή του εθνικού κινήματος για την ινδική ανεξαρτησία από τους Βρετανούς και εμπνευστής της μεθόδου παθητικής αντίστασης, χωρίς χρήση βίας, εναντίον των καταπιεστών.

Celine Dion - The Power Of Love, When i need you


,