Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Με απόφαση του Eurogroup Εγκρίθηκε η 6η δόση του δανείου


Εγκρίθηκε από το Eurogroup η εκταμίευση της έκτης δόσης, ύψους 8 δισ. ευρώ, του δανείου προς την Ελλάδα. Την απόφαση ουσιαστικά είχαν προεξοφλήσει με τις δηλώσεις τους οι περισσότεροι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών, αλλά και αρκετοί αξιωματούχοι της Ευρωζώνης, προσερχόμενοι στη συνεδρίαση του συμβουλίου στις Βρυξέλλες. Όπως είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ η απόφαση για την έκτη δόση του ελληνικού δανείου έγινε στη βάση της έκθεσης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας από την Τρόικα.

Τρισέ: Λιτότητα, η μόνη λύση για Ελλάδα

Τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στην ελλάδα είναι ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση χρέους, υποστήριξε σήμερα από τη Βαρσοβία ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ-Τρισέ. "Τα μέτρα που ελήφθησαν είναι ο καλύτερος δρόμος για να διασφαλιστεί προοδευτικά μια καλύτερη κατάσταση για τον ελληνικό λαό, τόσο αναφορικά με την ανάπτυξη όσο και για την απασχόληση", είπε ο Τρισέ στην ομιλία του σε συνέδριο που οργάνωσε η Κεντρική Τράπεζα της Πολωνίας.

The Large Families that rule the world

The Large Families that rule the world. 45641.jpegThe Large Families that rule the world


Some people have started realizing that there are large financial groups that dominate the world. Forget the political intrigues, conflicts, revolutions and wars. It is not pure chance. Everything has been planned for a long time. Some call it "conspiracy theories" or New World Order. Anyway, the key to understanding the current political and economic events is a restricted core of families who have accumulated more wealth and power.  We are speaking of 6, 8 or maybe 12 families who truly dominate the world. Know that it is a mystery difficult to unravel.

Γιατί δε μίλησε ο Σαμαράς στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής

Γιατί δε μίλησε ο Σαμαράς στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής
Απλά  δε  μίλησε επειδή αυτό που τον νοιάζει είναι να γίνει πρωθυπουργός και οχι να βοηθήσει τον τόπο και το λαό ΓΖ


newpost.gr
Σκέψεις προκάλεσε στην Κ.Ο. της ΝΔ η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να μην τοποθετηθεί με ομιλία του από κοινοβουλευτικού βήματος κατά τη χθεσινή συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο και να περιοριστεί σε μία δήλωση προσερχόμενος στη Βουλή, αναφορικά με το τραγικό επεισόδιο του θανάτου του 43χρονου διαδηλωτή Δημήτρη Κοτσαρίδη, απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους να διατηρήσουν την αυτοσυγκράτηση και την ψυχραιμία τους.

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΤΗΣ



Ο έκπτωτος ηγέτης της Λιβύης σκοτώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μετά την κατάληψη της γενέτειράς του και τελευταίου προπυργίου των υποστηρικτών του από δυνάμεις της μεταβατικής κυβέρνησης, Σύρτης, όπως επιβεβαίωσε ο εκτελών τα χρέη πρωθυπουργού Μαχμούντ Τζιμπρίλ. Βίντεο που φέρονται να δείχνουν σκηνές από τη σύλληψή του, αλλά και τη σορό του, μεταδίδονται από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα.


«Περιμέναμε αυτή τη στιγμή εδώ κα ιπολύ καιρό. Ο Μουάμαρ Καντάφι σκοτώθηκε», δήλωσε ο Τζιμπρίλ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά από ώρες συγκεχυμένων πληροφοριών από τη Λιβύη.