Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η Γερμανική Ευρώπη (εφιάλτης) που έρχεται- 4ο Ράιχ. Ένα Έθνος, ένα Κράτος, ένας Ηγέτης


Η Γερμανική Ευρώπη (εφιάλτης) που έρχεται Το 6σέλιδο σημείωμα του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών , που διέρρευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph και δεν διαψεύσθηκε , αντίθετα επιβεβαιώθηκε, από το Βερολίνο και τον Βεστερβέλε, αναδεικνύει τον εφιάλτη της Ευρώπης που έρχεται ή τουλάχιστον σχεδιάζεται από τη Γερμανία.

Οικονομική κυριαρχία και κατοχή

Στη δέσμη αυτή ιδεών , προκρίνεται μια πολιτική Ένωση, όπου την πλειοψηφία των χωρών που την αποτελούν και των πλέον ισχυρών όπως η Γαλλία, η Ισπανία ή η Ιταλία θα την ελέγχει ένα ευρωπαϊκό ΔΝΤ. Η μετεξέλιξη του προσωρινού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) σε Μόνιμο Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), καταλήγει σε Ευρωπαικό Νομισματικό Ταμείο.

Νέο μήνυμα από το Βερολίνο - «Χωρίς γραπτές εγγυήσεις, δεν υπάρχει 6η δόση» ξεκαθαρίζει ο Σόιμπλε

Ο Σόιμπλε έφερε το παράδειγμα της Πορτογαλίας, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τίποτε το αναξιοπρεπές
Αναξιοπρεπές είναι αυτό που συμβαίνει στο λαό.!! Αναξιοπρεπές είναι που οι πολιτικοί αρχηγοί δεν δίδουν την κατάλληλη απάντηση.!!
Εδώ έχει εφαρμογή το "δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι"!!. Το επόμενο βήμα θα είναι να ζητήσουν υπογραφές από όλους τους Ελληνες!!! και αυτό γιατί δεν υπάρχει μια ηγεσία να τους πει:  "ΤΕΛΟΣ, βρέστε αυτούς που υπέγραψαν τα προηγούμενα δάνεια και πληρωθείτε !!" Εμείς αφού δεν υπογράψαμε δεν αναγνωρίζουμε τίποτε.. άντε και ............."ΓΖ

Ο Σόιμπλε έφερε το παράδειγμα της Πορτογαλίας, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τίποτε το αναξιοπρεπές