Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ποιός είδε κράτος λιγοστό - Γεώργιος Σουρής



Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Μιλά για ρατσισμό και ξενοφοβία - Με αντίποινα «απαντά» ο Ερντογάν στη Γαλλία για την αρμενική γενοκτονία

Τούρκοι διαδηλώνουν κατά του νομοσχεδίου έξω από τη γαλλική Εθνοσυνέλευση
«Βρυχάται» ο πρωθυπουργός της Τουρκίας για την ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας από τη γαλλική Εθνοσυνέλευση, μιλώντας για πολιτική «ρατσισμού, διακρίσεων και ξενοφοβίας». Ο Ταγίπ Ερντογάν ανακοινώνει την ανάκληση του Τούρκου πρεσβευτή στο Παρίσι, τη διακοπή της στρατιωτικής συνεργασίας με τη Γαλλία και «πάγωμα» στις διμερείς πολιτικές και οικονομικές επαφές.
Ανοίγουν πληγές με τη Γαλλία που θα είναι δύσκολο να γιατρευτούν, δήλωσε μαινόμενος ο Τούρκος πρωθυπουργός λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου από τη γαλλική Βουλή, όπου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες Τούρκοι διαδηλώνοντας κόντρα στον νομοσχέδιο.

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

H κρίση της πολιτικής ανάγκασε τελικά τις αγορές να εγκαταλείψουν τη σκιώδη εξουσία τους και να εγκατασταθούν αυτοπροσώπως στο θρόνο: για πρώτη φορά παγκοσμίως στην Ελλάδα, διαπράττοντας το τέλειο πολιτικό έγκλημα
“Όταν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους μέσα σε δύο μόνο έτη, η απόγνωση ριζώνει τόσο βαθιά, ώστε καμία κουλτούρα δεν μπορεί να την απορροφήσει εύκολα. Οι απολύσεις συνεχίζονται μετά τις ιδιωτικοποιήσεις, επειδή οι ξένοι, οι νέοι ιδιοκτήτες της χώρας δηλαδή, απαιτούν οι επενδύσεις τους να αποφέρουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη – αλλά και οι αυτοκτονίες συνεχίζονται, ενώ η χώρα παραμένει στον ορό (δόση), χωρίς ποτέ να μπορέσει να ξεχρεωθεί, καταλήγοντας έρμαιο των τοκογλύφων-δανειστών της.


Φρίκη....Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει το Ρέθυμνο!

Φρίκη....Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει το Ρέθυμνο!
Την ώρα που η κοινωνία του Ρεθύμνου και όλης της Κρήτης δεν έχει συνέλθει από τον σάλο που προκάλεσε η αρρωστημένη δράση του προπονητή- παιδεραστή, Νίκου Σειραγάκη, συνελήφθη καθηγητής φυσικής αγωγής για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων...και συγκεκριμένα κοριτσιών, όπως αποκάλυψε το Cretalive!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διωκτικές αρχές, εδώ και καιρό, τον παρακολουθούσαν και έφτασαν στα ίχνη του ενώ τον συνέλαβαν κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.