Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΑΛΑ!


Η αναισθησία σε όλο της το μεγαλείο. Την ώρα που το μέλλον του ελληνικού λαού παίζεται κορώνα γράμματα και όλη η Αθήνα είναι παραδομένη στις φλόγες οι εθνοπατέρες αραχτοί και ατάραχοι παρακολουθούν την εξέλιξη του ποδοσφαιρικού αγώνα...
Παναθηναϊκού- Ξάνθης στο εντευκτήριο της Βουλής. Τα λόγια είναι περιττά όταν η εικόνα μιλάει από μόνη της. H συγκεκριμένη φωτογραφία που έχει κάνει το γύρω του διαδικύου και αναρτήθηκε στο facebook από τον Β.Β. έχει προκαλέσει οργή.

Ηasta la Victoria siempre!


Μήνυμα από την Γενική Σοσιαλιστική Συνομοσπονδία Εργαζομένων της Βενεζουέλας.

Αδελφέ Ελληνικέ Λαέ
Συνάδελφοι, Σύντροφοι, companeros
Από το Καράκας της Βενεζουέλας σας απευθύνουμε θερμό συντροφικό και επαναστατικό χαιρετισμό. Τούτες τις ώρες ο Βολιβαριανός λαός της Βενεζουέλας είναι μαζί σας!
Γνωρίζουμε ότι οι αγώνες σας είναι δύσκολοι και άνισοι, αλλά ξέρουμε ότι οι λαοί πάντα έχουν την ακατανίκητη δύναμη να νικούν στις πιο αντίξοες συνθήκες. Ο δικός σας λαός έχει γράψει ιστορία. Θα γράψει και τώρα. Έχουμε καταφέρει μέσα από συνεχείς αγώνες να στείλουμε το νεοφιλελεύθερο εργαστήριο και την κρεατομηχανή που καταστρέφει τις κοινωνίες και τις παραδίδει στους τοκογλύφους, στους τραπεζίτες και στον ιμπεριαλισμό στο αποχωρητήριο της ιστορίας!

Αναβολή της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Αττικής

Για περισότερες πληροφορίες επικεινωνηστε με το  διαχειριστή   του Apollon Press (http://apollonpress.blogspot.com )

Λόγω της διαρκώς αυξανόμενης ροής εισαγωγής προτάσεων έργων στη δράση digi-mobile από επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής και λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις επαγγελματικών ενώσεων και φορέων που κοινοποιήθηκαν στην «Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ», κρίθηκε σκόπιμη η περαιτέρω ενίσχυση του πληροφοριακού συστήματος υποβολής. Στόχος είναι να διασφαλισθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η υποδοχή των ηλεκτρονικών αιτήσεων, μετά και από τις τεχνικές δυσχέρειες που παρατηρήθηκαν κατά την ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων σε κάποιες από τις λοιπές περιφέρειες λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής που παρατηρήθηκε.

Ο ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !...


Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί, αναδημοσιευμένο αυτούσιο και χωρίς διορθώσεις στα ορθογραφικά ή τα συντακτικά λάθη του. Γράφτηκε ως σχόλιο σε άρθρο της ιστοσελίδας Capital.gr και υπογράφεται από τον kostas of millwall.

Πέρα από την αυθεντικότητά του, είναι συγκλονιστικό, αποτυπώνοντας, αν μη τι άλλο, το ψυχισμό και το συναίσθημα του μέσου έλληνα, όπως διαμορφώθηκαν από τα γεγονότα και τις εξελίξεις, του τελευταίου χρονικού διαστήματος, (αλλά και την "πληροφόρηση" των ΜΜΕ...), καθώς και από τις προοπτικές οι οποίες παρουσιάζονται μπροστά του για το μέλλον.  Υπάρχουν πολλά ζητήματα, που σηκώνουν αντίλογο, πλην όμως δεν ενδείκνυται η παράθεσή του σ΄ αυτή την ανάρτηση, η οποία αφιερώνεται, εξ ολοκλήρου, στο συγκεκριμένο σχολιογράφο, συμπληρωμένη, βέβαια, με την κατάλληλη εικονογράφηση...

Πειράματα πάνω σε ανθρώπους


Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες και τα ανεπίσημα κείμενα τα οποία έχουν κυκλοφορήσει, ο καθηγητής Σπ. Λαπατσιώρας προχωρεί σε κάποιες πρώτες επισημάνσεις σχετικά με το νέο Μνημόνιο. Μια πιο πλήρης ανάλυση αποτελεί αντικείμενο άλλου κειμένου.

Α) Μάλλον το πιο εντυπωσιακό στοιχείο αποτελεί η συνομολόγηση των εταίρων του Μνημονίου ότι αποτελεί στόχο ο κατώτερος μισθός να προσεγγίσει -ώστε να είναι συγκρίσιμο, με όρους και κριτήρια ανταγωνιστικότητας- επίπεδα κατώτερων μισθών όπως αυτά που συναντάμε σε χώρες της Νότιο Ανατολικής - Κεντρικής Ευρώπης και της Πορτογαλίας, μέχρι το τέλος του Ιουλίου του 2012, και μάλιστα με εμπλοκή των κοινωνικών εταίρων.

Οι 7 νάνοι του Άουσβιτς.


Ο Πολιτισμός του έθνους της Μερκελ...ΓΖ

O Γιόζεφ Μένγκελε, αρχίατρος του Γερμανικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς και μια από τις εγκληματικότερες προσωπικότητες του 20υ Παγκοσμίου Πολέμου, πραγματοποίησε πάνω σε αθώους ανθρώπους μερικά από τα φρικιαστικότερα πειράματα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Υπήρχε, όμως, μια φορά που ο διεστραμμένος αυτός χαρακτήρας φέρθηκε σχεδόν ως κανονικός άνθρωπος.

Εισαγωγή
Η συγκεκριμένη ιστορία, στην αρχή της τουλάχιστον, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα ευχάριστο παιδικό παραμύθι. Δεν είναι, όμως, σε καμία περίπτωση παραμύθι, αφού αποτελεί ένα δραματικό γεγονός, που εκτυλίχθηκε στην κόλαση των γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, μέσα στους χώρους που βασανίστηκαν βίαια και θανατώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι.

Mια φορά και έναν καιρό…