Τρίτη 1 Μαΐου 2012

http://apollonpress.blogspot.com

Προδημοσίευση Προκήρυξης για την ενίσχυση επιχειρήσεων στα πλαίσια των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ
Η παρούσα προδημοσίευση αφορά την προκήρυξη δράσης, από το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για την ενίσχυση Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού – Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013 για την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων με σκοπό την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Σε βαθμό κακουργήματος διώκονται οι 11 ιερόδουλες


 Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των 11 ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του Aids ύστερα από ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι 11 ιερόδουλες (9 Ελληνίδες, 1 Πολωνή και 1 Βουλγάρα) που εντοπίστηκαν διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, αφού ο εισαγγελέας σχημάτισε δικογραφία με τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα και της παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών. Και οι 11 έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή.
Δεν δημοσιοποιούμε τις φωτογραφίες θεωρώντας ότι η διαπόμπευση δεν είναι λύση. Συνεπώς και πρακτικά, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών είναι αίμα στην αρένα της περιέργειας και της κινδυνολογίας και όχι προστασία.

CATASTROIKA – Η ιδιωτικοποίηση γίνεται δημόσια

ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ !...


 


http://logoplokies.blogspot.com
Τη συσπείρωση των στελεχών, μελών και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, διακηρύσσει, πως επιθυμεί και επιδιώκει ο Πρόεδρός του, απευθύνο-ντάς τους τη «συγγνώμη του» και καλώντας να δώσουν τόπο στην οργή και την αγανάκτησή τους και να πάνε την Κυριακή να ξαναψηφίσουν το Κίνημα.
Πόσο ειλικρινής φαντάζει ο σύντροφος Βενιζέλος, σ΄ αυτό του το προ-σκλητήριο και πόσο πείθει ;
Με τη γνωστή ευφράδειά του, εμφανίζεται μετανιωμένος, για πολλά πεπραγμένα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, αλλά μόνο γι εκείνα που έγιναν πριν ο ίδιος πάει στο υπουργείο οικονομικών. Τα λάθη έγιναν από τους άλλους, λοιπόν κι εγώ είμαι εδώ για να ζητήσω συγγνώμη, γι αυτούς, για λογαριασμό τους !

Η Αργεντινή παίρνει την τύχη της στα χέρια της


   


Η αλλαγή είναι τώρα…
Ο αρχηγός του κράτους, με τον αέρα της εκλογικής νίκης, επιβάλλει τη βούλησή του στον κυβερνήτη της Κεντρικής Τράπεζας, καθιερώνει έλεγχο επί των συναλλαγών και ανακοινώνει ότι θα εθνικοποιήσει ένα τομέα – κλειδί για την οικονομία που είχε ξεπουληθεί στους ιδιώτες δεκατρία χρόνια νωρίτερα.
Δυο μέλη της κυβέρνησης, τα οποία διορίστηκαν με διάταγμα στη διοίκηση της μεγάλης επιχείρησης που έγινε πάλι δημόσια, διώχνουν επί τόπου τα πρώην αφεντικά.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και η «Wall Street Journal» και οι «Financial Times» («μια ευτελής πράξη οικονομικής πειρατείας») ξεβράζουν το θυμό τους. Το περιοδικό «The Economist» προτείνει μάλιστα να αποκλειστεί η χώρα «πειρατής» από την G20 και οι πολίτες της (οι οποίοι δεν ψήφισαν σωστά) να μη μπορούν πια να ταξιδεύουν στο εξωτερικό χωρίς βίζα.

Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία είναι απεργία. Ιστορικές μνήμες

Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία είναι απεργία. Ιστορικές μνήμες : Πρωτομαγιά: μέρα ορόσημο για τους αγώνες του εργάτη. Δεν είναι αργία είναι απεργία.
Το 1889, η Β΄Διεθνής καθιέρωσε την πρωτομαγιά ως     ημέρα  Πρωτομαγιά: μέρα ορόσημο για τους αγώνες του εργάτη. Δεν είναι αργία είναι απεργία.
Το 1889, η Β΄Διεθνής καθιέρωσε την πρωτομαγιά ως ημέρα Εργατικής Αλληλεγγύης, τιμώντας τους αναρχικούς αγωνιστές που εκτελέστηκαν ή φυλακίστηκαν από το αμερικανικό κράτος, διότι διεκδίκησαν το οκτάωρο και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
Οι αιματοβαμμένες εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγο στις αρχές Μάη του 1886, έγιναν ύστερα από επιτυχημένες διεκδικήσεις των εργατών στον Καναδά το 1872.
Η μεγάλη απεργία των εργατών του Σικάγου την Πρωτομαγιά του 1886 είχε τραγική κατάληξη με θύματα και τιμωρία των υποκινητών της εξέγερσης.
Σε ανάμνηση αυτής της εξέγερσης, καθιερώθηκε η Πρωτομαγιά σαν παγκόσμια μέρα της εργατικής τάξης, ύστερα από απόφαση που πήρε η ιδρυτική συνέλευση της Δεύτερης Διεθνούς στο Παρίσι (που πραγματοποιήθηκε στις 14/7/1889 και στην οποία μετείχαν 391 αντιπρόσωποι συνδικάτων από 20 χώρες).

1η Μαη



μια εικόνα 1000 λέξεις...