Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αν φύγει η Ελλάδα η €ζώνη θα καταρρεύσει προειδοποιεί ο Πρόντι

Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ και άλλες χώρες θα αρχίσουν να καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος, προειδοποίησε ο Ρομάνο Πρόντι Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ και άλλες χώρες θα αρχίσουν να καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος, προειδοποίησε ο Ρομάνο Πρόντι

Αυστηρή προειδοποίηση απευθύνει, με ηχηρή παρέμβαση του, ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ρομάνο Πρόντι, αναφορικά με το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας μας από το Ευρώ. Στον αντίποδα, όλων όσοι υποστηρίζουν ότι η €ζωνη είναι επαρκώς προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο ενός « Grexit» ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν, «βλέπει» ότι μετά την έξοδο της Ελλάδας και άλλες χώρες θα αρχίσουν να πέφτουν θύματα της διεθνούς κερδοσκοπίας. Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ και άλλες χώρες θα αρχίσουν να καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Καυστικός για τον τρόπο διαχείρισης του ελληνικού προβλήματος

Ο Ρομάνο Πρόντι, σχολιάζει με καυστικό τον τρόπο με τον οποίο, αντιμετωπίζεται το πρόβλημα της χώρας μας

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ....Ναι είναι υπουργός!!!!

Κι όμως ο Γεωργιαδης είναι υπουργός, και μιας και εξελέγη βουλευτής είναι εν δυνάμει υποψήφιος υπουργός στην αριστερή κυβέρνηση που προτείνει η ΔΗΜΑΡ!!!!

Άσφαιρες οι απειλές για έξοδο από την Ευρωζώνη – Η ανατροπή των μνημονίων είναι εφικτή

Άσφαιρες οι απειλές για έξοδο από την Ευρωζώνη – Η ανατροπή των μνημονίων είναι εφικτή
Εκβιασμοί και παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες υπέρ των μνημονιακών δυνάμεων από αξιωματούχους κυρίως από το Βερολίνο, με απειλή την έξοδο από την Ευρωζώνη, την ώρα που με στοιχεία οικονομολόγοι και διεθνείς σχολιαστές τους αποστομώνουν.
Οι απειλές που εξαπολύουν επομένως είναι άσφαιρες. Δεν είμαστε διατεθιμένοι να «τσιμπήσουμε» την ώρα που η ανεργία, η φτώχεια, η εκμετάλευση και η εξαθλίωση μαστίζουν τους από κάτω στην Ελλάδα. Άλλωστε η συνέχιση αυτής της αντικοινωνικής πορείας είναι που βάζει σε τροχιά διάλυσης και την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είμαστε αποφασισμένοι και θα προχωρήσουμε μέχρι την ανατροπή!
Tις τελευταίες ημέρες και όσο η πιθανότητα σχηματισμού βιώσιμης και νομιμοποιημένης από το λαό κυβέρνησης που θα ανέτρεπε τη λιτότητα και την εξαθλίωση στην Ελλάδα απομακρύνεται αν δεν πάμε σε εκλογές, πληθαίνουν οι εκβιασμοί και οι παρεμβάσεις στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας υπέρ των μνημονιακών δυνάμεων από αξιωματούχους κυρίως από το Βερολίνο

Νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research για «Το Βήμα της Κυριακής»

Ενισχυμένο και καθαρά πρώτο «μετράει» τον ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research για «Το Βήμα της Κυριακής», ενώ αντίθετα πτώση καταγράφουν τα υπόλοιπα 6 κόμματα που έχουν εκλεγεί στη Βουλή. 
Η μέτρηση, που δημοσιεύεται λίγες ώρες πριν την τέταρτη φάση απόπειρας σχηματισμού κυβέρνησης, διενεργήθηκε το διάστημα 9-10 Μαΐου 2012 σε δείγμα 1.007 ατόμων άνω των 18 ετών με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων και βάσει ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου. Τα ευρήματα έχουν ως εξής:
ΝΔ 18,1%
ΣΥΡΙΖΑ 20,5%
ΠΑΣΟΚ 12,2%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,4%
ΚΚΕ 6,5%
Χρυσή Αυγή 5,8%
ΔΗΜΑΡ 5%
Οικολόγοι-Πράσινοι 2,5%
ΛΑΟΣ 2,4%
ΔΗΣΥ 2,5%
Δημιουργία Ξανά 2,2%
Δράση 1,3%
Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 10,9%.