Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Οι Πράσινοι «αποσύρουν» τον Μπεντίτ για την επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ


O πολιτικός πολιτισμός των Οικολόγων Πράσινων

 Ακύρωσαν την προεκλογική παρουσία του στην Ελλάδα μετά τις ατυχείς δηλώσεις του

Αποσύρρεται από την προεκλογική καμπάνια των Οικολόγων Πράσινων στην Ελλάδα , ο κ. Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, λόγω προεκλογικής πόλωσης και ....ΣΥΡΙΖΑ. Ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμενόταν τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, στην Αθήνα, προσκεκλημένος από τον Ελληνα ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων κ. Ν. Χρυσόγελο. Επρόκειτο να έχει συναντήσεις με κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς , παρουσιάζοντας τις προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

ΠαΣοΚ: Πιθανή η επίσπευση (και) του συνεδρίου μετά τις εκλογές


Σκέψεις για επίσπευση των εσωκομματικών διαδικασιών και των πολιτικών συζητήσεων στο ΠαΣοΚ, μελετώνται σύμφωνα με ενδείξεις και πληροφορίες αλλά και με βάση τις εισηγήσεις κάποιων στελεχών του κόμματος.

Εν αναμονή του ποσοστού που θα καταγράψει το ΠαΣοΚ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, το ζητούμενο για την ηγεσία του θα είναι διπλό: κατ' αρχάς - και αφότου ξεκαθαρίσει αν το κόμμα θα μετάσχει σε μία κυβέρνηση και υπό ποίους όρους - η ηγεσία του κόμματος θα θελήσει σε κάθε περίπτωση να έχει την πρωτοβουλία κινήσεων. Δεύτερον, θα τεθεί με πιεστικό τρόπο το ζήτημα που θα αφορά το μέλλον του ΠαΣοΚ και η ύπαρξή του στο νέο πολιτικό σκηνικό.

Στη Μαρία μας που έχει τα γενέθλιά της σήμερα. Οι τέσσερεις άντρες της, της ευχόμαστε να είναι πολύχρονη και ευτυχισμένη. Την αγαπάμε. Γιώργος-Γιάννης-Αλέξανδρος-Στέφανος