Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ !...

«Γιατι το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο»;


Διάφοροι άνθρωποι κλήθηκαν να απαντήσουν στο εξής απλό ερώτημα: «Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;». Ο καθένας δίνει μια ξεχωριστή απάντηση, σύμφωνα με την εμπειρία και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Και το σημαντικότερο; Το επάγγελμά του επηρεάζει κατά πολύ την άποψή του περί του… ανήσυχου κοτόπουλου! Από τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη μέχρι τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, τον Γκαγκάριν και τον Μπιλ Γκέιτς, όλοι έχουν μια… σοφή απάντηση να δώσουν! Άλλωστε ένας φιλόσοφος, ένας τεχνοκράτης αλλά και ένας πολιτικός μπορούν να δώσουν μια πειστική απάντηση… Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Πάγκαλος: «Συνέδριο να εκλέξει νεότερο αρχηγό από τον Βενιζέλο»


Θέμα ηγεσίας έθεσε εμμέσως πλην σαφώς ο Θεόδωρος Πάγκαλος για το ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες μετά από τις εξαγγελίες του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου για ριζική ανανέωση. Σε συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ που μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον ALPHA, o πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε πως πρέπει να μελετηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα και μετά να αποφασιστεί το πρόσωπο του προέδρου σε συστατικό συνέδριο, το οποίο θα μπορούσε να εκλέξει κάποιον νεότερο και όχι τον Βενιζέλο «ο οποίος δεν είναι και κανένα τζόβενο».
Επίσης τόνισε πως δεν γνωρίζει τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση από πλευράς του ΠΑΣΟΚ μια και είναι φίλοι του προέδρου του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη και κράτησε αποστάσεις από την επιλογή Βενιζέλου να μην βάλει πολιτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση.