Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ!



Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ

Φόβους για μείζονα κλιμάκωση της βίας μεταξύ του Ισραήλ και τηςΧαμάς πυροδοτεί ο θάνατος του διοικητή της στρατιωτικής πτέρυγας της οργάνωσης Αχμέντ Σαΐντ Χαλίλ αλ-Τζαμπάρι σε μπαράζ ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στη Λωρίδα της Γάζας. Ο ισραηλινός στρατός μιλά για την έναρξη ευρύτερης στρατιωτικής επιχείρησης σε αντίποινα για παλαιστινιακές επιθέσεις με ρουκέτες, δηλώνοντας έτοιμος ακόμη και για χερσαία επίθεση.

Όρκοι εκδίκησης έρχονται από τη Χαμάς. Τα Ηνωμένα Έθνη καλούν αμφότερες τις πλευρές σε αυτοσυγκράτηση, ενώ ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς ζητά να συγκληθεί κατεπειγόντως οΑραβικός Σύνδεσμος μπροστά στην κατάσταση που διαμορφώνεται.Ο 46χρονος Αχμέντ αλ-Τζαμπάρι είναι ο πλέον ανώτατος αξιωματούχος της Χαμάς που δολοφονείται στη Λωρίδα της Γάζας στα τέσσερα χρόνια που ακολούθησαν τη μαζική ισραηλινή επίθεση. Άλλοι έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στις επιδρομές και τουλάχιστον 30 τραυματίστηκαν -ανάμεσά τους ένα παιδί που υπέστη βαριά εγκαύματα.

Ο διάλογος Σαμαρά Θεού

Μια συμπαντική αποκάλυψη φιλοξενεί σήμερα η στήλη. Παρουσιάζουμε το Top secret, του ουρανού. Την συνομιλία Σαμαρά Θεού, που έγινε πριν λίγες μέρες. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο. Του Θύμιου Καλαμούκη

Θ. Τι θέλεις πάλι τέκνο μου; Με έχεις ζαλίσει.
Σ. Το γνωρίζω. Συγνώμη που γίνομαι φορτικός, αλλά το κάνω για το καλό της πατρίδας μου.

Θ. Το καλό της πατρίδας σου και εσύ τι σχέση μπορεί να έχουν;

Σ. Γιατί το λέτε αυτό; Για ποιού το καλό αγωνίζομαι εγώ;

Θ. Μην κάνεις σε εμένα τέτοια ερωτήματα. Δεν ψηφίζω στην Ελλάδα για να με τουμπάρεις. Αυτά στους χαχόλους σου.

Σ. Προς Θεού, δεν είχα τέτοια πρόθεση. Αλήθεια τι ψηφίζετε εσείς;

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΦΑΞΙΜΟ !...


 Ριζικές ανατροπές στο σύστημα φορολόγησης των εισοδημάτων των φυσικών προσώπων και των επιχειρήσεων προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Οι αλλαγές που θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2013 αναμένεται να φέρουν πρόσθετους φόρους στους περισσότερους φορολογουμένους ενώ φοροελαφρύνσεις θα προκύψουν για τις ανώνυμες εταιρείες και ΕΠΕ.
Στις βασικότερες ρυθμίσεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου περιλαμβάνονται :
1. Κατάργηση του αφορολογήτου ορίου των 5.000 ευρώ για όλους τους φορολογουμένους. Για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους καθιερώνεται νέα φορολογική κλίμακα με τρεις συντελεστές 21%, 36% και 45%, ενώ το αφορολόγητο όριο αντικαθίσταται με σταθερή έκπτωση φόρου 1.950 ευρώ.Τα εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών θα φορολογηθούν από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 26% για το τμήμα του εισοδήματος έως τις 50.000 ευρώ και με συντελεστή 33% για το τμήμα του εισοδήματος που υπερβαίνει τις 50.000 ευρώ.

Πού (το) πάει το ΚΚΕ;



Οι ημέρες που έρχονται «είναι γκαστρωμένες», όπως έλεγε ο αείμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης. Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι βαρύς κιαδίστακτος με τους αδύναμους. Συνεπώς η στάση που θα κρατήσει το ΚΚΕ για το επόμενο διάστημα έχει ιδιαίτερη σημασία για τις τύχες του λαού και τηςχώρας.