Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Τραγικός θάνατος για άστεγο που κοιμόταν μέσα σε κάδο σκουπιδιών


 Ενας άστεγος που κοιμόταν μέσα σε κάδο σκουπιδιών σε περιοχή του Τέξας βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον πέρασε το απορριμματοφόρο του δήμου και μάζεψε τον κάδο...

Ο άνδρας έψαχνε ένα καταφύγιο για να προστατευτεί από το κρύο και μπήκε μέσα στον κάδο χωρίς όμως να σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θα περάσει το απορριμματοφόρο για να μαζέψει τα σκουπίδια.
Οι υπάλληλοι δεν κατάλαβαν πως βρισκόταν μέσα ώσπου ακούστηκαν οι κραυγές του όταν έπεσε στον συμπιεστή.
Αμέσως στο σημείο έφτασαν διασώστες και πυροσβέστες για να απελευθερώσουν τον 41χρονο, ο οποίος ξεψύχησε τελικά κατά τη διάρκεια εγχείρησης στο νοσοκομείο.
Η εταιρεία στην οποία ανήκει το απορριμματοφόρο, χαρακτήρισε «ατυχές» το περιστατικό και διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος.
Πηγή: ΝΒC

Στοιχεία σοκ για την Ευρώπη: Οι λευκοί Βρετανοί αποτελούν πλέον την μειοψηφία στο Λονδίνο για πρώτη φορά…


Το 45% του πληθυσμού του Λονδίνου είναι πλέον λευκοί ενώ το 2001 το ποσοστό αυτό άγγιζε το 60%.
Αύξηση πληθυσμού στο Λονδίνου κατά 3,7 εκ., εκ των οποίων το 60% είναι μετανάστες.
1 στους 3 κατοίκους έχει γεννηθεί εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ πλέον οι Βρετανοί είναι περισσότερο μορφωμένοι και λιγότερο θρησκευόμενοι…!
Αυτό είναι το προφίλ της πολυπολιτισμικότητας. Απολαύστε το.
Γράφει η Norma Cohen

Οι λευκοί Βρετανοί δεν αποτελούν πλέον την πλειονότητα των ανθρώπων στο Λονδίνο, για πρώτη φορά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της απογραφής κάτι που μας οδηγεί σε μια κοσμοπολίτικη πλέον πρωτεύουσα ολοένα και πιο αποκλίνουσα από την εθνική οικονομία γύρω από αυτό.