Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μπορεί μια γυναίκα να ερωτευτεί το βιαστή της…;


Τι χρειάζεται άλλωστε μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη, επιτυχημένη και χρήσιμη; Χρειάζεται να έχει το βυζί ψηλά, διότι όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η γη με ζωγραφιά.

Όχι, κυρίες και κύριοι του Μega, μια γυναίκα δεν μπορεί να ερωτευτεί ένα διεστραμμένο κτήνος που άσκησε πάνω της βία, για να αποδείξει ότι το αρσενικό εξουσιάζει ως εκ της φύσεώς του το θηλυκό.

Σταματήστε λοιπόν να μας ρωτάτε πενήντα φορές την ημέρα αν «μπορεί μια γυναίκα να ερωτευτεί τον βιαστή της», σταματήστε να παίζετε πενήντα φορές τη διαφήμιση για το νέο σας σίριαλ, τη βιασθείσα Φατμαγκιούλ. Βρήκατε κι εσείς εποχή για να μας απευθύνετε το εξωφρενικό ερώτημα, τώρα που με αφορμή τη δολοφονία της φοιτήτριας στην Ινδία ο βιασμός έχει γίνει παγκόσμιο ζήτημα συζήτησης.

Αν είναι να χρησιμοποιείτε τα εκατομμύρια που σας δώσαμε για να μας δείχνετε τη Φατμαγκιούλ, τότε να τα πάρουμε πίσω. Ναι, εμείς σας τα δώσαμε τα εκατομμύρια. Εμείς σώσαμε τις τράπεζες που σας δάνεισαν, εμείς θα πληρώσουμε τα χρήματα που θα γλιτώσετε από πάγωμα του φόρου για τις διαφημίσεις. Τι υπέροχο δώρο από την κυβέρνησή μας για την ημέρα των ερωτευμένων! Και να ήταν μόνο η Φατμαγκιούλ. Είναι κι εκείνη η δεκάλεπτη διαφήμιση για σουτιέν, η οποία δεν αντέχεται με τίποτα.

«Βόμβα» Όλι Ρεν: Η Ελλάδα πρέπει να συμμορφωθεί με το Σύνταγμα για τις αντισυνταγματικές περικοπές


Νέο πλήγμα δέχεται η τρικομματική κυβέρνηση από την απάντηση (14/2/2013) του Αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιου για θέματα Οικονομίας, κ. Όλι Ρεν, σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή.

Ο κ. Ρεν στην απάντησή του, αφού τονίζει ότι γνωρίζει την Απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έχει κρίνει αντισυνταγματικές σειρά διατάξεις που περικόπτουν συντάξεις, καταργούν επιδόματα κι αυξάνουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, δηλώνει ότι: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να διασφαλίζει τη συμμόρφωση του εθνικού δικαίου με το Ελληνικό Σύνταγμα».
Πιο συγκεκριμένα η ερώτησή του Ν. Χουντή έχει ως εξής:

«Ανώτατο Δικαστήριο της Ελλάδας (Ελεγκτικό Συνέδριο) έκρινε ως αντισυνταγματικές διατάξεις του ν.4093/2012 κι αφορούν σε θέματα συνταξιοδότησης. Οι δικαστές έκριναν ότι οι εν λόγω διατάξεις προσκρούουν στην συνταγματική υποχρέωση σεβασμού και προστασίας της αξίας του ανθρώπου, στις αρχές της ισότητας και της αναλογικότητας και στην προστασία της εργασίας.