Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Στο στόχαστρο» τα κοινωνικά προβλήματα

Τα κοινωνικά προβλήματα θέτει ως προτεραιότητα ο 34χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθήναίων, ενώ επισημαίνει την ανάγκη να δοθεί ο λόγος στον νέο κόσμο που, όπως λέει, νιώθει ότι συνθλίβεται στις μυλόπετρες της κρίσης.

«Οκτώ χρόνια μετά (σσ. την υποψηφιότητα Τσίπρα), η υποψηφιότητά μου συμβολίζει ότι υπάρχει ένας νέος, κυρίως, κόσμος που νιώθει να συνθλίβεται στις μυλόπετρες της κρίσης και θέλουμε να δώσουμε λόγο σ' αυτό τον κόσμο, σ' αυτούς τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους και σε όσους νιώθουν σ' αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ότι θέλουν να έχουν λόγο και έκφραση σ' αυτά που συμβαίνουν και αφορούν τη δική τους ζωή» σημείωσε ο κ. Σακελλαρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.
Τονίζοντας ότι βασική προτεραιότητά του είναι τα κοινωνικά προβλήματα, συμπλήρωσε: «Στις γειτονιές της Αθήνας, στην ουσία, βλέπουμε τα προβλήματα της κρίσης με μεγενθυντικό φακό. Βλέπουμε τις αντιφάσεις της κρίσης που ζούμε πολύ έντονες μέσα στην Αθήνα και στην ουσία καταδικάζεται ο κόσμος, καταδικάζεται σε μία μορφή ανθρωπιστικής κρίσης, τα λουκέτα μπαίνουν το ένα μετά το άλλο και επομένως βασική μας προτεραιότητα είναι να ρίξουμε βάρος στις κοινωνικές υποδομές του δήμου, να ενισχύσουμε και τα κοινωνικά ιατρεία και τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και να προσπαθήσουμε να εγκολπώσουμε ορισμένες προσπάθειες κοινωνικών δικτύων που αναπτύσσονται από μόνα τους στις γειτονιές της Αθήνας. Γιατί νομίζουμε ότι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που έχουν οι δημότες».
 
 http://kokinorodo.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6367.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου