Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κοππά: Δεν ανακοίνωσα προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαψεύδει η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά τα περί ανακοίνωσης της προσχώρησής της στη Δημοκρατική Αριστερά.

Νωρίτερα, το skai.gr είχε μεταδώσει ότι ανακοίνωσε την προσχώρησή της στη ΔΗΜΑΡ και επισήμως μέσω του ΣΚΑΪ.
«Καμία προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ δεν ανακοίνωσα. Παραμένω στην απόφασή μου για συμπαράταξη και συνεργασία για δημιουργία του 3ου πόλου», έγραψε σε μήνυμά της στο twitter,η Μαριλένα Κόππα.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό το πρωί της Παρασκευής, η ευρωβουλευτής τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό δεν είναι αυτόνομο και πως έχει αποδεχθεί να καταργηθούν μεταρρυθμίσεις που το κόμμα είχε προωθήσει επί κυβέρνησης Παπανδρέου.

Επίσης, η Μαριλένα Κοππά, υπενθύμισε ότι η ίδια έχει εκφράσει τις απόψεις της αυτές δημοσίως εδώ και μήνες, αλλά η κριτική της δεν έχει απασχολήσει το ΠΑΣΟΚ, ούτε θετικά (σε μια προσπάθεια να διορθωθούν τυχόν λάθος κινήσεις(, ούτε αρνητικά (να την καλέσουν για εξηγήσεις).

Η ευρωβουλευτής τάχθηκε υπέρ της σταθερότητας στη χώρα, σημειώνοντας ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος της κοινωνίας.

Σε ερώτηση για την την ίδρυση του κόμματος Το Ποτάμι από τον Σταύρο Θεοδωράκη, απάντησε ότι η ίδια είναι της λογικής «ας αφήσουμε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν». «Ας δούμε τι έχει να πει ο Σταύρος Θεοδωράκης και θα τον κρίνουμε», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου