Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πολίτες κακής ποιότητας... Ου να μου χαθείτε!

Ουκ αν λάβοις παρά του... ξεζουμισμένου!
Δύσκολοι καιροί για τα παιδιά της τρόικας και των δανειστών...

Οι κρατικές εισπράξεις του Ιανουαρίου και τα στοιχεία βάζουν σε κίνδυνο το πρωτογενές πλεόνασμα! Έως και την προηγούμενη εβδομάδα είχαν καταβληθεί στις τράπεζες περίπου 300 εκατ. ευρώ, από τα 800 εκατ. συνολικά που αναμένονταν από τους πέντε φόρους οι οποίοι έπρεπε να εξοφληθούν έως και τις 31 Ιανουαρίου.
--
Οι ανεύθυνοι φορολογούμενοι, αντί να ξεπουλήσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, αντί να κόψουν και το φαγητό που συσσωρεύει άχρηστο λίπος στα χαμένα τους κορμιά, κάνουν το κορόιδο και δεν πληρώνουν.

Δεν είμαστε λαός κύριοι (που λέει ο κάθε ελληναράς που σέβεται τη σημαία του) και κυρίες (που δεν το λέει ο ελληναράς, γιατί το θεωρεί περιττό)!

Πέντε ψωροφόρους έβαλε το οικονομικό επιτελείο και δεν είμαστε ικανοί να τους πληρώσουμε. Βάζουμε την επιβίωσή μας πάνω από τους στόχους της τρόικας και του Στουρνάρα. Βάλλουμε με την ανευθυνότητα και την επιπολαιότητά μας κατά του σχεδίου Σαμαρά.

Ζητώντας ταπεινά συγγνώμη από τα δελτία ειδήσεων και τους αναλυτές, που τους κλέβω τα επιχειρήματα, αναφωνώ:

Ου να μου χαθείτε, πολίτες κακής ποιότητας!

-----------------

Και μια συμβουλή προς τους αποφασισμένους να πάρουν τα βουνά για να γλιτώσουν τους φόρους: Μην το κάνετε! Η φυγή συνεπάγεται πληρωμή αυξημένων διοδίων...

Από το Left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου