Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Στη ΓΑΔΑ δημοσιογράφος για ρεπορτάζ της για το λιμενικό σώμα

Φωτογραφία: Μενέλαος Μυρίλλας/FosPhotos

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε η δημοσιογράφος, Πόπη Χριστοδουλίδου για τη κατηγορία διαρροής μυστικών εγγράφων σε ρεπορτάζ τη, ενώ οι συγκεκριμένες πληροφορίες είχαν δημοσιευθεί σε ΦΕΚ, όπως αναφέρει το «Κόκκινο».
Η δημοσιογράφος οδηγήθηκε στα γραφεία της ασφάλειας στη 13.30 κατόπιν εντολής της προϊσταμένης της εισαγγελίας Παναγιώτας Φάκου με τη κατηγορία διαρροής στρατιωτικών μυστικών.
Η κατηγορία αφορά δημοσίευμά της δημοσιογράφου στο μπλοκ peiratikoreportaz.blogspot.gr σύμφωνα με το οποίο βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος συμμετέχουν στη φύλαξη ευαίσθητων χώρων μαζί με την αστυνομία παρά το γεγονός ότι ο νόμος δεν προβλέπει κάτι τέτοιο.

Την Τρίτη, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών με αφορμή το εν λόγω δημοσίευμα διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ώστε να διερευνηθεί η τυχόν μετάδοση στρατιωτικών μυστικών και μετάδοσης μυστικών πληροφοριών στρατιωτικής σημασία.

Η δημοσιογράφος και και μέλος του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης) μίλησε το πρωί στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη στο Κόκκινο 105,5 FM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου