Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Κανείς δεν ξέρει το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που θα κατατεθεί την Παρασκευή!

Το νομοσχέδιο που προέκυψε από τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την Παρασκευή και να ψηφιστεί στο τέλος της εβδομάδας, όμως δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ενημέρωση των βουλευτών. Παράλληλα, το ακριβές περιεχόμενό του παραμένει ακόμη άγνωστο.
Την Τετάρτη, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ρώτησε τον πρόεδρο, βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Βλάχο, αν έχει υπόψη του πότε θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου.
Η απάντηση του κ. Βλάχου ότι «δεν έχει ενημέρωση» πυροδότησε τις αντιδράσεις των βουλευτών όλων των πτερύγων, με το Θάνο Μωραΐτη του ΠΑΣΟΚ να μιλάει για «μεγάλη ξεφτίλα», αφού «αυτή την ώρα δεν έχει κανείς από μας εικόνα νομοσχεδίου».
Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδημούλης είπε πως στο νομοσχέδιο φημολογείται ότι υπάρχουν θέματα που δεν είναι μνημονιακά προαπαιτούμενα και ζήτησε να αποσυρθούν «για να μην ανακαλυφθούν εκ των υστέρων ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν με το άλλοθι της σωτηρίας της χώρας».


koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου