Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ Ο ΚΑΣΣΗΣ: «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ»

 kartesios
Τη θέση ότι είναι καλύτερα να είναι αντάρτης από το να είναι μαριονέτα εξέφρασε το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στο Mega ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής αναφερόμενος στο θέμα του γάλακτος και στην πρόθεσή του να μην ψηφίσει τη ρύθμιση που συμφωνήθηκε με την τρόικα.

«Καλύτερα να είμαι αντάρτης παρά να είμαι τσολιάς, δηλαδή να μου φορέσετε και καμιά φουστανέλα να καθίσω εκεί να παριστάνω τη μαριονέτα», τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Κοινωνία Ωρα Μega»

Οταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοεί σημείωσε ότι από τη στιγμή που αύριο θα κατατεθεί στην Επιτροπή το νομοσχέδιο και την Κυριακή οι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν, «μαριονέτα πρέπει να αισθάνεσαι ως βουλευτής».

«Εάν δεν αλλάξουν οι ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν σε σχέση με το γάλα, εγώ προσωπικά δεν θα το ψηφίσω, να τελειώνουμε», ξεκαθάρισε.

Ως εναλλακτική πρόταση ανέφερε αυτή των αγελαδοτρόφων, η οποία, όπως είπε «είναι συγκεκριμένη, από εκεί και πέρα ας το δει η κυβέρνηση».

Συμπλήρωσε δε ότι «πρέπει να ακούμε τον κόσμο, που μοχθεί καθημερινά για το μεροκάματο».

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ και τον Βαγγέλη Βενιζέλο ανέφερε ότι «είναι υποχρεωμένοι να ακούσουν τον κόσμο που είναι στο χωράφι, στην παραγωγή, στην μονάδα».

Ασφαλώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής Ιωαννίνων χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα κατά του ΠΑΣΟΚ. Πριν από λίγες ημέρες αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο και το ενδεχόμενο να τον διαγράψει αν δεν ψηφίσει στη Βουλή τη ρύθμιση του γάλακτος ο Μιχ. Κασσής είχε πει: «Ας με διαγράψει, χάρη θα μου κάνει».

πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου