Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Περιοδεία του Βασίλη Χατζηλάμπρου στην Αμφιλοχία

 Στην Αμφιλοχία περιόδευσε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Κούστα και κλιμάκιο της παράταξης.

Ο Β. Χατζηλάμπρου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, το δημαρχείο, τους σταθμούς της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, τα ΚΑΠΗ, καθώς και το ΚΑΦΚΑ, το Κέντρο Αποκατάστασης Αμφιλοχίας που απαξιώνεται και οδηγείται σε ξεπούλημα, σύμφωνα με τους φόβους που εξέφρασαν οι εργαζόμενοι.
«Ένα Κέντρο Αποκατάστασης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που θα μπορούσε να είναι σημείο αναφοράς τέτοιου ιδρύματος όχι μόνο στη Δυτική Ελλάδα αλλά και ευρύτερα, απαξιώνεται με το χειρότερο τρόπο και διαλύεται» είπε ο Β. Χατζηλάμπρου μετά την επίσκεψη στο εντυπωσιακό σε εγκαταστάσεις νοσηλευτικό ίδρυμα, έκτασης 5.000 τ.μ.!
«Η φιλοτιμία και οι προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού και των εργαζόμενων δεν είναι αρκετές, όταν έχουμε να κάνουμε με μια εχθρική διοίκηση, κεντρικά και τοπικά. Χρειάζεται άλλο σχεδιασμό, άλλο προσανατολισμό. Χρειάζεται αλλαγή εδώ και τώρα» πρόσθεσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.
Σήμερα, Παρασκευή 4 Απρίλη 2014, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Κώστα Γαβριηλίδη επισκέφθηκαν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και στη συνέχεια είχαν συνάντηση με τους εργαζόμενους και το προσωπικό στο Νοσοκομείο Θώρακος, που απειλείται άμεσα.
Αύριο, Σάββατο 5 Απρίλη 2014, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας θα περιοδεύσει στην περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, όπου θα βρεθεί και θα συζητήσει με κατοίκους της περιοχής.



http://amfiloxia-blogs.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου