Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΡΩΣΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΕΓΚΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Επίθεση σε έγκυο δημοσιογράφο εξαπέλυσε μπροστά στις κάμερες ο εθνικιστής πολιτικός Vladimir Zhirinovsky. Ο Ζιρινόφσκι επιτέθηκε φραστικά στην δημοσιογράφο Stella Dubovitskaya όταν εκείνη του έθεσε ερωτήματα για τις κυρώσεις εναντίον της Ουκρανίας.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον 67χρονο πολιτικό εάν η Ρωσία πρέπει να απαντήσει στην απαγόρευση εισόδου στους Ρώσους που επιβλήθηκε από την Ουκρανία.

Τότε ο Zhirinovsky άρχισε να παραληρεί πρώτα κατηγορώντας τις γυναίκες πολιτικούς στην Ουκρανία ότι είναι νυμφομανείς και μετά απευθυνόμενος στην έγκυο δημοσιογράφο της είπε ότι κι εκείνη είναι νυμφομανής!
Όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι έγκυος ο Zhirinovsky άρχισε να φωνάζει λέγοντας: “δεν είναι μέρος αυτό εδώ για σένα αν είσαι έγκυος! Χρειαζόμαστε υγιείς ανθρώπους! Οι έγκυες πρέπει να μην πηγαίνουν για δουλειά αλλά να κάθονται σπίτι τους και να φροντίζουν τα παιδιά τους! Το κατάλαβες; Τσακίσου και φύγε από εδώ καταραμένη λεσβία!”


Αμέσως μετά διέταξε του άντρες της προσωπικής του ασφάλειας να την πλησιάσουν και να τη βιάσουν δυνατά με το πλήθος να μένει αμήχανο μπροστά στην πρωτοφανή αντίδρασή του.

Η Stella Dubovitskaya μετά το αισχρό περιστατικό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μόσχας.

Λίγο αργότερα ο Vladimir Zhirinovsky ζήτησε συγνώμη από τηλεοπτική εκπομπή στην οποία εμφανίστηκε. Το Russia Today για το οποίο εργάζεται η δημοσιογράφος είχε νωρίτερα ανακοινώσει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου