Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αυτόφωρο ακόμα και για βουλευτές που χρησιμοποιούν παράνομα βίντεο

Τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι απειλές χρυσαυγιτών βουλευτών για δημοσιοποίηση νέων βίντεο συνιστούν το κακούργημα της απειλής βίας κατά μελών της κυβέρνησης ή άλλες αξιόποινες πράξεις, παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών ύστερα από σχετική αναφορά του Ν. Δένδια.

Η εισαγγελέας παρήγγειλε επίσης την ταχύτατη περαίωση της προκαταρκτικής έρευνας που θα εξετάσει το ενδεχόμενο αθέμιτης παγίδευσης και παρήγγειλε επίσης εφόσον επαναληφθεί από οποιονδήποτε η χρήση παράνομα κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία, που σημαίνει σύλληψη και παραπομπή στο αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνοδευτική επιστολή της αναφοράς ο Ν. Δένδιας ανέφερε:

«Κυρία Εισαγγελεύ

Με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να σας κοινοποιήσω – ενδεικτικά προσκομιζόμενα – δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της «Χρυσής Αυγής» (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες, για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού».

Πηγη:alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου