Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Ο ΓΛΕΖΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΑΜΠΙΧΑ


Υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς Μανώλης Γλέζος. Η επίσημη απόφαση θα ληφθεί την Παρασκευή, οπότε θα καλυφθούν οι δυο κενές θέσεις της ευρωλίστας.

Ο δεύτερος υποψήφιος αναμένεται να είναι ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Ηλίας Νικολόπουλος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Κουμουνδούρου απαντά με την υποψηφιότητα Γλέζου στο αρνητικό κλίμα που προκάλεσε η άρνηση του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου, αλλά και οι αποπομπές της Σουλεϊμάν Σαμπιχά και Αχμέτ Κουρτ.

Σε ότι αφορά το θέμα του Δημήτρη Χριστόπουλου το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση…

“Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Σαμαράς οφείλουν απαντήσεις.

Αν και έχει περάσει ήδη μία μέρα, η ΝΔ δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το αν εξακολουθεί να είναι αντιπρόεδρος της Nεολαίας ΝΔ της Ροδόπης ο κ. Χασάν Χασάν, καθώς και το αν παραμένει ακόμα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αν. Μακεδονία-Θράκη ο κ. Οντέν Μουμίν, αμφότεροι υποστηρικτές του εθνικιστικού μειονοτικού κόμματος DEB.

Στο δε ΠΑΣΟΚ, τι έχουν να πουν για τοn βουλευτή τους κ. Χατζηοσμάν που είναι επίτιμος πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος και κάνει προεκλογικό αγώνα υπέρ του;

Περιμένουμε απαντήσεις.

Ο κ. Σαμαράς οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ., για να συνεχίζει να παίζει αδίστακτα εθνικιστικά παιχνίδια, αλλά είναι ακόμα Πρωθυπουργός της χώρας. Επίσης, ο κ. Σαμαράς οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την άποψή του ότι «υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη» όπως έχει αναφέρει παλαιότερα σε εκτενή συνέντευξή του στο περιοδικό ‘Εποπτεία. (Τεύχος 141, Ιανουάριος 1989).

Ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται.”

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου