Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

O ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΦΑΗΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ανακοίνωση του Φαήλου Κρανιδιώτη ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ στις εκλογές του Μαΐου. Με αφορμή την ανακοίνωση του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά και παραπέμποντας σε παλαιότερες δηλώσεις του κ. Κρανιδιώτη για τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κουμουνδούρου εξαπολύει σκληρή επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό, τον οποίο και αποκαλεί αρχηγό της δεξιάς δράκας που διοικεί τη Νέα Δημοκρατία.

Κι ύστερα ψάχνουμε να βρούμε αν ο Μπαλτάκος ήταν ο μοναδικός ακροδεξιός στο περιβάλλον Σαμαρά. Στην πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς είναι ο επικεφαλής της ακροδεξιάς δράκας που διοικεί την ΝΔ, τονίζεται στη σχετ ική ανακοίνωση.

Ακολουθεί το πλήρες σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Φαήλου Κρανιδιώτη στις Ευρωεκλογές:

«Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις “σφαίρες” μου για τον αληθινό αντίπαλο»

«Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ’ αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες».

Αυτός ο άνθρωπος, σύμβουλος του Πρωθυπουργού, ανακοίνωσε σήμερα στο Μega πως θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ. Κι ύστερα ψάχνουμε να βρούμε αν ο Μπαλτάκος ήταν ο μοναδικός ακροδεξιός στο περιβάλλον Σαμαρά. Στην πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς είναι ο επικεφαλής της ακροδεξιάς δράκας που διοικεί την ΝΔ».

http://kartesios.com/?p=159577

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου