Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Video: Η γυναίκα που ξευτέλισε τον Βρούτση, και εξέφρασε όλη την Ελλάδα!

Του ξέφυγε το κοινό, χθες του Χατζηνικολάου, στην εκπομπή που είχε προσκεκλημένο, τον Υπουργό Ανεργίας(πρώην Εργασίας), Βρούτση....Ξέρετε, αυτόν τον αστείο τύπο, που έχει φτιάξει την Εργάνη, που κάθε μήνα, μα παρουσιάζει μειωμένη την ανεργία, και μετά έρχεται η ΕΛΣΤΑΤ και βγάζει ψεύτες και την ΕΡΓΑΝΗ, και τον Υπουργό, και όλη την κυβέρνηση!.

Χθες λοιπόν, προς το τέλος τη εκπομπής, και ενώ είχε δεχθεί τρομερή κριτική ο Βρούτσης, παίρνει τον λόγο η κυρία Αυγή Βουτσινά. Φανερά εκνευρισμένη η κυρία, του λέει, ότι δεν θέλει να του κάνει ερωτήσεις, γιατί οι απαντήσεις του είναι προκάτ, και δουλεύει το κοινό. Αναφέρει μετά, το πρόβλημα, με τον αδελφό της, που είναι ΑΜΕΑ, που τον ξευτίλησε το κοινωνικό κράτος τους(όπως όλους).

Μετά αρχίζει η επίθεση.....Με αναφορά στους ανέργους άνω των 45 ετών, σε αυτήν που ζει την οικογένεια της με ένα μισθό, του λέει ότι και να της απαντήσει, θα είναι ΨΕΜΑ.

Αναφέρεται στο θάνατο της 13χρονης στην Θεσσαλονίκης, και του λέει φάτσα-φόρα, ότι τον θεωρεί μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση, ηθικούς αυτουργούς του θανάτου της. Του λέει, ότι στην θέση του (του Υπουργού) δεν θα κοιμόταν τα βράδια από τις τύψεις, για ότι αποφάσεις παίρνουν μαζί με την τρόικα..

Στο τέλος, τον απονομιμοποιεί, ότι δεν τον αναγνωρίζει ως Υπουργό, ως κυβέρνηση, ότι δεν έχουν καμιά λαϊκή εντολή να περνάνε αυτά τα μέτρα, και του την χώνεται για το ακριβό γκατζετάκι, που κοστίζει περισσότερο από ένα μηνιαίο εισόδημα!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/12/video_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου